Lucka 5 – Botany Lace med mycket färg!

Lucka 5 är ett färgstarkt erbjudande i form av specialpris på två, för oss, nya färger i Araucanias Bottany Lace!

lace1 lace2

Garnet är en supermjuk kvalité i 100% merino ull och passar till både stort och smått och ett stick-tips är att en härva, 100g, räcker fint till t ex en sjal med namnet Pyttipanna som trevliga Maria har skapat. Måste vara en av de absolut mest stickade sjalarna det senaste året och den är riktigt rolig att sticka!

Annars kan man tipsa om att sticka en Haruni – det gjorde jag i somras med en enfärgad variant av garnet. Nu är det tydligen lite problem med länken till det svenska mönstret, men det skall väl dyka upp igen – det engelska fungerar i alla fall fint.

Idag erbjuder vi just dessa härvor á 100g, 410 meter, i färgerna 1796 och 1655 för endast 120:- styck (ordinarie pris 160:-). De finns i webbutiken och där är det fast fraktkostnad på 29:- oavsett vad eller hur mycket du handlar för. Det går självklart också utmärkt att komma förbi butiken på Avenyn för att få dagens specialpris.

Erbjudandet gäller så långt lagret räcker och går ej att kombinera med andra erbjudanden eller rabatter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *