månadsarkiv: mars 2011

Stickcafé på Lohr och CanCan

Innan det skall komma en hel drös om sticktips och uppstickat här (för det har varit en viss brist på det under en tid…) så skall det bara tipsas om stickcafé nu på lördag hos Lohr’s Bokhandel vid Kapellplatsen. Underbar bokhandel med cafémöjligheter! Nu på lördag kommer dessutom Lisa Åhlström dit och pratar om det Online Stickcafé som hon dragit igång på Facebook och du kan få dig lite tips kring detta.

Igår kom garnet CanCan in som så många frågat efter – själva garnet är som en bred remsa som man stickar volang av. Själva kvalitén har kommit och gått i lite olika varianter men här har man tagit fram ett gäng läckra färger. Lite lurigt att få tag i det just nu så endast tre av färgerna har kommit – mer kommer i maj…lagom till sommarstickningen!

Tack alla för helgen som gick!

Tack ALLA för helgen som gick – det kan inte sägas nog många gånger: alla deltagare, workshopledare, utställare, alla på Västerhav, Grötö-bor och sponsorer – ni gjorde alla att det blev en fantastiskt bra Stickfest i Väst-2011!

Det kommer in både ris och ros och fortsätt gärna med att skicka detta – vet vi inte vad som bra/dåligt kan man inte göra om det och justera det så att det blir förändringar: info@stickfestivast.se

Vi säger välkommen till Mia och Boots!

Sedan några veckor tillbaka har vi fått tillökning i personalstyrkan i form av Mia som vi hälsar väldigt välkommen!

Samtidigt med Mia anlände också nya strumpgarnet Boots – en ull/bomull blandning från samma företag (Schoppel Wolle) som gör Zauberball, men inte med riktigt samma infärgning. Trevligt garn till naturligtvis sockor, men även vårmössan eller sommarsjalen. Detta tillägget gjorde att vi nu har dryga 80 sorters garn i butiken för tillfället!

Stickfest i Väst närmar sig

Nu är det mars och inte så många dagar kvar tills årets Stickfest i Väst! Det finns strö-platser kvar på många workshops om man vill boka sig till det, men man är mycket välkommen ut till Grötö och ta det som ett stickcafé: ta en fika, snacka stickning, spana in utställare på Torget och ha det bra! Vill du boka upp dig för lunch eller workshop så maila till anmalan@stickfestivast.se All information om årets SiV finns på www.stickfestivast.se