Lucka 3: Färgklick

Den tredje advent har vi en färgklick i form av två paket till utlottning! Stickfrossa har sponsrat luckan med två garngömmor och lade till ett par nystan i matchande färger som t ex kan bli en randig sjal.

För att delta i utlottningen så behöver du här på bloggen eller på vår Facebooksida kommentera dagens inlägg genom att svara på frågan: Vad stickar du på nu? Du behöver svara på frågan före midnatt på tisdag så meddelar vi på onsdag vilka två som vunnit var sitt färgklicks-paket.

Och förresten – nu finns det nytt tillfälle för att hänga tillsammans på stickkafé! 13 januari kör vi nästa tillfälle. All info på: https://deisydesign.nu/stickcafe/

14 tankar kring ”Lucka 3: Färgklick

 1. Kaja

  En klarröd tröja i Ullcentrums 2-trådiga och mohair-silk. Det ska bli en ”Hard Cider” av Thea Coleman åt min dotter. Hon kom hem för ett tag sedan och sa att hon skulle se väldigt bra ut i en röd tröja. Kunde inte annat än att hålla med henne!

  Svara
 2. Anna Engelbrektsson

  Jag stickar en dahliakofta till mitt barn men storleken verkar blir alldeles för stor, så jag måste nog börja om.

  Svara
 3. Annie Pettersson

  Hej. Fint garn och underbara färger. Jag stickar grå fiskevantar till min morbror. Med två fingrar stickade och tre fria. Samtidigt skickar jag på min gröna fina kofta.
  Kram

  Svara
 4. Bodil

  Jag stickar en adventssockan, min egen design som jag gjort till min stickgrupp. Det vore kul att få sätta händerna i arbete med ett sjalmönster.

  Svara
  1. Klara Andersson

   Just nu har jag precis stickat färdigt koftan Winter Wheat Jacket från Garnstudio, stickat i Drops Puna. Det skulle vara väldigt roligt om jag fick sticka med dessa härliga garner i nästa projekt!

   Svara
 5. Ingrid Olsson

  Jag stickar en poncho åt en väninna i Alpacka Silk 25och Kid-Silk 24 som tillsammans blir en väldigt vacker havsblå nyans.

  Svara
 6. Kattis

  Jag har just stickat klart på en julklapp så nu kan jag återgå till de andra projekten!
  * Sockan vanilla is the new black DK i grå o orange ränder
  * En enkel rätstickad sjal, eget hittepå.
  * Ett potentiellt mönster!

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *