Lucka 1: Knitcol

I år har vi inte vår vanliga julkalender utan istället en riktig adventskalender med en lucköppning varje söndag i advent. I lucka nummer 1 denna den första advent ger vi er 50% rabatt på härliga ullgarnet Knitcol!

Det är söndag och butiken är inte öppen men erbjudandet gäller från och med idag tills innevarande lager tar slut och det finns i webbutiken så det är bara att titta in där. Vår webbutik fick sin en smäll och kraschade och har inte riktigt helt blivit sig själv än men precis som vanligt så är det samma låga fraktkostnad: 39:- oavsett om du köper 1 nystan eller 100. Här kommer du till garnet: http://webbutik.deisydesign.nu/?s=knitcol&post_type=product

Erbjudandet går inte att kombinera med andra erbjudanden eller rabatter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *