månadsarkiv: juli 2010

Sommarläge

Superrean pågår för fullt – 30% på Garnstudios sommargarner – hela juli. Det är ca två veckor kvar och vi hinner att få många leveranser under den perioden, så är den färg du söker tillfälligt slut i hyllan så är det inga problem med att beställa hem den.

Under samma period fortsätter våra semestertider i butiken – sommartider, dvs öppet måndag – fredag 11.00-18.00, stängt lördagar. Lite “semester-feeling” är det också hos personalen. Carolina finns på plats under de kommande två veckorna och är vår sommarvikarie. Har du frågor av lite klurig natur så kan dessa med fördel mailas in under denna period så besvarar vi dem den vägen istället.

Reatips sommaren 2010

Så kommer vi till lite rea-tips! Till höger är en modell (118-1) som många spanat in denna säsong – nu är det läge att passa på om man inte redan gjort det. Bomull-Lin är en av de sorter som är rabatterad med 30%.

Själv är jag helt såld på Nepal och vill helst bara leka med det garnet just nu… Däremot kan det rapporteras att pågående svarta stickning i Nepal, i knät, 30 grader varmt…ja, det blir ju lite svettigt att arbeta med.

Till semestern öser jag istället ned massor av Paris för nya fina grytlappar i spralliga färger – Paris endast 17:-/nystan under rean och det har just landat fyra nya fina rosa färger.

Virkning går inte att missa just nu. Det finns så många fina rutvarianter som man kan virka och så praktiskt det är med det där lilla arbetet att ha med sig överallt. Både bomullsgarnerna Muskat och Safran är med på rean (nu endast 22:-/50g) och där har det dessutom totalt kommit sex nya färger.

Superpris om man vill ha något litet att sticka på i bomull har man till exempel på nedanstående två plagg. Det korallröda med liten spetsärm i Paris – garnkostnad i storlek medium nu under rean endast 85:-!! Det vita med spetsmönster över livet i Safran – garnskostnad nu under rean endast 110:-!!

Quiltköping

Skulle man råka befinna sig i Lidköping första helgen i september kan man ta sig en sväng till Quiltköping – ett återkommande event med quiltning som största attraktion men med också mycket annat att erbjuda. T ex att besöka Deisy Design! Befinner man sig inte i staden så är det endast 13 mil från Göteborg så det kan blir en kul dagsutflykt.

Vi finns på plats med monter och goda erbjudanden på både det ena och det andra. Ett gäng platser finns kvar på de workshops som erbjuds både inom naturligtvis quiltning men också stickning, virkning mm. Andra garnbutiker som t ex KarMa och Nysta är också där så det kommer att vara finnas mycket godis att välja bland.

Lite reklam…

En av mina fina stickväskor har fått en ansiktslyftning av nya fina tillbehör – prickiga stickväskan har nu fått fina “hängen” att ha både det ena och det andra i: en glittertråd, en sax, en nål, extra virknål….bara älskar just den här storleken av förvaringsprytlar från www.stickfrossa.se

Kan verkligen rekommenderas om man vill lägga sina verktyg eller sin stickning på praktiskt och snyggt sätt. Finns i flera olika utföranden och varianter.

Sommar Super Sale!

Hela juli har vi 30% på Garnstudios sommarsortiment! Muskat, Safran, Cotton Viscose, Paris, Lin, Bomull-Lin, Ice och Cotton Light till riktigt bra pris. Priserna gäller endast i butik och inte vid köp per postorder. Reapriserna gäller så långt lagret räcker, men vi får hela tiden, flera gånger per vecka, påfyllning från Norge till butiken.