månadsarkiv: april 2014

35% på 21 kvalitéer från Garnstudio och lite till…

Nu har vi dragit igång en kampanj som varar ända fram till den 31/5 2014: 35% på 21 vinter-kvalitéer från Garnstudio. Priserna gäller redan nu både i butiken på Avenyn och i webbutiken. Som vanligt: fast fraktkostnad 29:-! För att ta del av rabatten i webbutiken så uppger du koden Super14 när du kommer till “kassan”.

Extra kul i denna kampanjen är att vi under perioden kan erbjuda den nya fantastiska Cotton Merino till priset av endast 24:-/50g! Sen kryddar vi hela kampanjen med ett par andra vinterkvalitéer som t ex Ullcentrums 1-trådiga ullgarn för 50:-/hg och TeeTees Blanka för 49:-/hg.

supersale-500x300Under vecka 22 är det “Den stora garnfesten i den lilla garnbutiken”! Från norr till söder kommer det att finnas erbjudanden i massor av garnbutiker. När vi kommer närmare kommer respektive butik att ha olika erbjudanden och under den aktuella veckan kommer det att finnas en tipspromenad på webben. Allt om detta finns på garnfest-bloggen som också finns som ett event på Facebook.

den-stora-garnfesten_main

 

Det våras för Avenyn 2014

 

varas

På lördag kommer våren till Avenyn! Mellan 10 och 12 har vi “stickproblemsverkstad” i butiken. Har du något problem du behöver hjälp med? Montering, mönster som krånglar, maskor som inte gör som du vill eller annat. Välkommen förbi!

Det kostar ingenting men det är begränsat antal platser så anmäl dig att du kommer förbi till info@deisydesign.nu

Handlar du för över 100:- bjuder vi på en liten vårpresent mellan 10-14!

Samtidigt i området pågår det alla möjliga aktiviteter under eventnamnet “Det våras för Avenyn“!

På bilden är det en kombination av bomullsgarnet Safran och Brushed Alpaca Silk som vid det här laget har blivit modellen nedan.

21-1