Kategoriarkiv: julkalender2018

Mellandagslucka

Idag, 181229, är sista dagen på året vi har öppet i butiken: 10-15. Också sista dagen av den stora alpacka-kampanjen med 30% rabatt på hela alpacka-sortimentet från Drops/Garnstudio.

Idag är också dagen vi berättar att Eva-Karin Kronblad och Ingela Karlsson vann varsitt presentkort på 300:- från Julaftonsluckan!

Idag är också dagen vi smäller igång utförsäljningen av massor av sjalar för endast 300:- styck!

Detta kryddar vi med att också ge 30% rabatt på ett antal ”sommar-garner” som t ex Sunset.

Lucka 24: Julpyssel

Idag blir det julpyssel! Ett litet korsord med svar av blandad karaktär. Vi söker svaret på fråga lodrätt/down 14 – bland de av er som skickar in svaret på fråga lodrätt/down 14 så kommer vi att lotta ut ett presentkort värt 300:-. Ditt svar måste ha inkommit senast vid midnatt 27/12. Vinnaren annonseras i vår mellandagslucka på fredag och svaret sänder du till info@deisydesign.nu

På grund av ett litet problem med annonseringen av det här korsordet på Facebook så är tävlingen förlängd till midnatt 28/12 och mellandagsluckan, med vinnare, kommer den 29:e.

Presentkortet kommer att gå att använda både i butiken på Avenyn och webbutiken – under helgerna dec/jan har vi dock ett renoveringsarbete på webbutiken och den ligger därför tillfälligt nere.

I lucka 24 blir det alltså korsord och du finner det här

Lucka 23: Stickfest i Väst!

Den 13 januari kl 10.00 öppnar anmälan till vårens Stickfest i Väst. En stickfestlighet som äger rum sista helgen i mars på Marstrand – en ö utanför Göteborg. All information om hur man anmäler sig, vad det kostar, vad det finns för utställare, aktiviteter och kurser finns på stickfestivast.se

I dagens lucka lottar vi ut en valfri workshop på vårens SiV – dvs någon får möjlighet att gå på vilken workshop som helst i programmet helt gratis!

För att delta i utlottningen behöver du här eller på vår FB-sida svara på frågan: “Vad för handarbetskurs skulle du vilja gå?” senast vid midnatt den 23 december 2018. Vinnare presenteras i vår “mellandagslucka” på fredag.

Lucka 22: Elephant parade!

De senaste somrarna har våra älskade elefanter årligen kommit till butiken i Marstrand. Det brukar se ut ungefär så här…någon är trött efter sin långa resa till svenska västkusten…

Just nu har vi ett utval elefanter från detta ljuvliga projekt även i butiken på Avenyn. ”Elephant Parade” är världens största konstutställning av elefantstatyer och drivs till förmån för bevarandet av den asiatiska elefanten. Genom att köpa en elefant skänker du pengar till The Asian Elephant Foundation. Alla är handmålade, numrerade och certifierade.

Vi har ”minisar” – enfärgade på 5 cm – 99:- och större – 10 cm med individuella mönster 389:-.

I dagens lucka ger vi 10% rabatt på dessa. Helt enkelt en perfekt julklapp!

Idag har vi öppet 10-15 – sen får man försöka hålla sig ända till på torsdag innan vi öppnar igen. Erbjudandet gäller endast idag 181222 och ej tillsammans med andra erbjudanden eller rabatter.

 

Lucka 20: Reflex – ta 4 betala för 3!

I och med lucka 20 så börjar det bli oerhört nära dopparedagen…

Vi har precis fått en liten påfyllning av Reflex – ett mjukt reflexgarn från Järbo garn. Reflekterar riktigt fint! I dagens lucka har vi följande erbjudande: ”tag 4 Reflex – betala för 3”. Garnet kostar 64:-/nystan och som exempel så kräver en mössa 2 nystan.

Dessutom kryddar vi det hela med att ge 25% rabatt på reflextråd: 1mm i grovlek, 25 m per styck: ord pris 70:-.

Reflexgarn är oerhört svårt att fota – på bilden en ”uppvikningskant” på en mössa – men ger oerhört bra resultat!

Erbjudandet gäller endast 181220, innevarande lager och ej i kombination med andra erbjudanden eller rabatter.

Lucka 18: Knapp-fest!


I lucka 18 så ger vi 25% rabatt på vårt sortiment av knappar. Vi har stora, mindre, små och jätte-små – och ett gäng storlekar däremellan. Trä, kokosnöt, snäckskal, plast, metall – röda, gröna, svarta, blå, gröna, vita, rosa, lila…osv osv osv…

Erbjudandet går ej att kombinera med andra erbjudanden eller rabatter och gäller ej redan nedsatta knappar.

Lucka 16: Lago Maggiore

På vårt senaste Stickfest i Väst evenemang så var det återigen dags att ”Sticka till Italien”. 30 personer från olika delar av Skandinavien sammanstrålade på flygplatsen i Milano och tillsammans hade vi ett par underbara dagar – fyllda med allt från att se garnproduktion till att baka pizza.

På våra stickresor så får alla deltagare en liten KAL (knit-along) – material till en specialdesignad pulsvärmare som man om man vill kan sticka tillsammans under resan. Denna design, som heter: ”Lago Maggiore”, fick deltagarna på senaste resan och den innehåller ett par klurigheter, kräver lite tålamod att färdigställa men är kul att sticka. Kräver inte så mycket material så kan dessutom göra att du blir av med ett par restgarner.

Mönstret ligger gratis här på bloggen till och med imorgon måndag – därefter går det självklart att köpa det i butiken.

 

Lucka 15: Nu skall det göras taberas!


I dagens lucka säljer vi ut de sista nystanen av Soave Lux för endast 40:-/styck! Det är en liten men naggande god församling av nystan som finns kvar: det perfekta garnet för en eller flera snabba klappar. Ord. pris 94:-. 1 nystan räcker t ex till en mössa.

Öppet idag 10-15.

Erbjudandet gäller så långt lagret räcker och går ej att kombinera med andra erbjudanden eller rabatter.