Lucka 23: Stickfest i Väst!

Den 13 januari kl 10.00 öppnar anmälan till vårens Stickfest i Väst. En stickfestlighet som äger rum sista helgen i mars på Marstrand – en ö utanför Göteborg. All information om hur man anmäler sig, vad det kostar, vad det finns för utställare, aktiviteter och kurser finns på stickfestivast.se

I dagens lucka lottar vi ut en valfri workshop på vårens SiV – dvs någon får möjlighet att gå på vilken workshop som helst i programmet helt gratis!

För att delta i utlottningen behöver du här eller på vår FB-sida svara på frågan: ”Vad för handarbetskurs skulle du vilja gå?” senast vid midnatt den 23 december 2018. Vinnare presenteras i vår ”mellandagslucka” på fredag.

En tanke kring ”Lucka 23: Stickfest i Väst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *