Kategoriarkiv: Introduktionspris

DROPS ♥ You #2

Nu är den äntligen här – nästa variant av DROPS ♥ You. Massor av fina färger i härliga blandningen ull/alpaca/lin. Garnet kommer endast att finnas under en begränsad period till det fantastiska priset av 42:-/100g. (100g = 100m).

När du räknar på garnåtgång så beräkna gärna med en extra härva då garnet kommer att ha strykande åtgång och när det tar slut så kommer det inte att finnas att få tag på. Den extra härvan kan komma väl till pass till en mössa om den inte går åt i ditt tänkta projekt.

Merino Mania

Det har varit mycket snack och lite inspiration här det senaste…men nu är det mycket på stickorna så snart kommer det att komma massor på bild. Missa inte kursprogrammet i förra inlägget som tar sin början om faktiskt inte alltför lång tid.

Imorgon drar vi igång Merino Mania där vi ger 25% rabatt på tre kvalitéer från Garnstudio: BabyMerino, Merino Extra Fine och Big Merino och två från Malabrigo: Lace och Rasta. Garnstudios kvalitéer får vi påfyllning av under hela perioden men för Malabrigos del så gäller det endast innevarande lager.

Sticktips för dessa fina garner då? Vi har i butiken stickat upp t ex följande tre i Merino Extra Fine för nummer ett och två och Big Merino i den tredje. Alla tre gör sig väldigt, väldigt bra i dessa ullkvalitéer. Den blå…gjorde vi i svart, Merino Extra Fine och utan sjalkrage (ingen större operation att göra om). Den gröna…gjorde vi i koksgrå Merino Extra Fine. Den vita i Big Merino. Har du vägarna förbi? Välkommen in och prova dem.

 

 

DROPS ♥ You

Vilken galen DROPS ♥ You yra det satte igång idag! Ett nytt koncept från Garnstudio som rullat igång: tillfälliga partier av garner som alla kommer att gå under samlingsnamnet DROPS ♥ You. Först ut är en lillebror till nylanserade Cotton Light och priset är ofattbara 7:-/50g! Garnet sändes från Garnstudio igår och med lite tur så är det här om ett par timmar (idag onsdag).

Cotton Light i nya kläder

Vår leverans från Garnstudio där Cotton Light är med har blivit försenad och kommer inte anlända förrän tidigast måndag. Efter det så är det däremot fritt fram att fynda denna kvalité som kommer att finnas till introduktionspris under april. Garnet har funnits i ett par år men har nu fått ny färgkarta och en uppdaterad mix av kvalitéer som gör att den nya sammansättningen “andas” bättre. Superpriset 14:-/nystan under hela april!