Kategoriarkiv: socktoberfest

Utlottning av sockgarn!

Så här för att runda av veckans Socktoberfest så avslutar vi med en utlottning för att göra det hela ännu lite mer festligt!

Vinsten är härliga högen på bilden – sockgarner i olika grovlekar och kvalitéer men alla med den gemensamma nämnaren att de är utmärkta, starka garner som passar till strumpor. Självklart är det inget som säger att något enda av nystanen behöver sluta sina dagar som just sockar – de går alla utmärkt att använda till mössor, sjalar, vantar eller kanske början på ett plagg?

För att delta behöver du svara på en enkel liten fråga – antingen här eller på Facebook:

Hur brukar du sticka dina sockor?

Här finns ju lite olika alternativ: på långa strumpstickor, på korta strumpstickor, magic loop eller jag stickar aldrig sockor 😉 Oavsett ditt svar är du givetvis med i utlottningen.

För att delta måste du lämna ditt svar senast på söndag den 5/10 vid midnatt.

Tillägg: väldigt många väljer att delta genom att kommentera på Facebook men vi kommer att lägga in alla fantastiskt trevliga kommentarer/svar här efter söndag. 

socktober

Socktoberfest!

Socktoberfest2014_3

Nästa vecka drar Socktoberfesten igång! Det är en festlighet där flera av landets garnbutiker under samma vecka har olika evenemang och erbjudanden kring just strumpor och sockor i sina butiker.

Hos oss på Deisy Design så händer följande:

zauberballmmHela veckan lång har vi specialpris på alla våra sockgarner!
10% rabatt på Mille Colori, Jawoll Magic 6-ply, Onion Nettle, Fabel, Delight, Taiyo, Big Fabel, Raggsocksgarn, Zauberball och Crazy Zauberball.

(Väljer du att beställa i webbutiken så använder du koden: sockfest när du kommer till kassan för att erhålla rabatten.)

Vi säljer Järbos strumpstickor 15 cm för endast 20:-/set. Har du inte testat att sticka med denna smidiga längd så är det passa-på tillfälle nu!

Torsdagen den 2/10 har vi öppet ändå till klockan 20 och mellan 16 och 20 är “Vickevira” på besök hos oss i butiken och du kan passa på att känna och shoppa hennes fina garner på plats.

vick

Efter 18 samma dag så hjälper vi dig gärna att hitta runt på www.Ravelry.com om det är så att du har funderat på hur det egentligen funkar.

Hela dagen, mellan 11-18, den 3/10 finns Febelisen på plats i butiken och visar hur du på bästa sätt stoppar dina strumpor!

Dessutom vill vi gärna fira till det lite extra genom att bjuda på vårt raggsocksmönster Hedvig! Det stickas på 2 stickor utan några sömmar…men det lägger vi inte upp här förrän festen startar på måndag 😉

Man kan också följa sockfestligheternas event på Facebook för att få uppdateringar och senaste nytt.

Välkommen!