Kategoriarkiv: Lotteri

50-års fest i 30 dagar!

Idag, den 4/10 1967, öppnade den första Deisy Design-butiken på Eklandagatan 8. Det var nästan exakt 1 år efter att firman registrerades. Min mamma, Deisy, låste upp dörrarna och med assistans av min mormor Anna så blev det invigning! Sedan dess har Göteborgs-butiken flyttat till Kungsportsavenyn 39 och sedan 42 år har vi en sommarbutik på Marstrand. Vi hade under många år också två butiker i Gamla Stan i Stockholm.

Under kommande 30 dagar kommer vårt 50-års jubileum att firas mer eller mindre varenda dag och vi drar igång festligheterna med en utlottning!

På bilden en kofta i Ullcentrums 2-trådiga ullgarn. En produkt som vi är stolta att ha i butiken! Ullcentrum värnar om att ta hand om den svenska ullen och om svenska den svenska mönsterskatten. De samlar själva in all ull från gårdar på och nära Öland och värnar om naturmaterialet. linen

Från idag och till och med midnatt fredag 7/10-16, kan du delta i en utlottning av 400 gram av denna ull. 400 gram som t ex räcker till koftan på bilden. Du väljer själv så klart vilken färg du önskar och har du inte möjlighet att hämta vinsten i butiken på Avenyn så skickar vi det hem till dig utan extra kostnad. Medverkar gör du genom att antingen här eller på vår Facebook sida kommentera detta inlägg genom att svara på frågan: “Vilket är ditt favoritmaterial att sticka med?”

Och du – glöm inte att följa oss på Facebook så att du inte missar några andra kuliga händelser under den närmaste månaden!

 

Utlottning av sockgarn!

Så här för att runda av veckans Socktoberfest så avslutar vi med en utlottning för att göra det hela ännu lite mer festligt!

Vinsten är härliga högen på bilden – sockgarner i olika grovlekar och kvalitéer men alla med den gemensamma nämnaren att de är utmärkta, starka garner som passar till strumpor. Självklart är det inget som säger att något enda av nystanen behöver sluta sina dagar som just sockar – de går alla utmärkt att använda till mössor, sjalar, vantar eller kanske början på ett plagg?

För att delta behöver du svara på en enkel liten fråga – antingen här eller på Facebook:

Hur brukar du sticka dina sockor?

Här finns ju lite olika alternativ: på långa strumpstickor, på korta strumpstickor, magic loop eller jag stickar aldrig sockor 😉 Oavsett ditt svar är du givetvis med i utlottningen.

För att delta måste du lämna ditt svar senast på söndag den 5/10 vid midnatt.

Tillägg: väldigt många väljer att delta genom att kommentera på Facebook men vi kommer att lägga in alla fantastiskt trevliga kommentarer/svar här efter söndag. 

socktober

Fler än 1000 följare på Facebook!

Självklart måste det firas att vi nu har mer än 1000 följare på Facebook! Detta gör vi genom en utlottning av 2 härvor, 200g, av nya, fantastiskt mjuka Rastita från Malabrigo i färgen Indiecita.

För att delta så måste du svara på en enkel fråga: Skall du sticka några julklappar? Svara på frågan genom att lägga en kommentar på detta inlägget – du behöver inte skriva vad du skall sticka…

Deltar gör du senast den 30/11-2013. Vinnaren avslöjas på söndag.

På söndag drar vi också igång årets julkalender: tips, trix, mönster, inspiration, utlottningar och självklart ett och annat special-pris är att vänta.

Senast överförda28

We are celebrating that we have more than 1000 followers on Facebook. For that reason we are giving away a set of 2 hanks of Malabrigo Rastita = 200g to one winner. To participate in this you need to answer the following question: Are you knitting christmas presents? You do not have to say what it is you are knitting…

You can participate regardless of where you live – we will send the gift to the winner wheter it is in Sweden or abroad.

Participate by giving your answer in the comment box to this post. You can participate until the 30th of November 2013.

 

Anmäl dig till Deisy Designs julkalender

Fram till och med den 30 november 2011 har du möjlighet att anmäla dig till vårt julkalenderlotteri!

Du anmäler dig till lotteriet antingen genom att sända ett mail med namn och kontaktinformation till info@deisydesign.nu eller
direkt i butiken på Avenyn i Göteborg.

Från och med 1 december dras sedan en vinnare varje dag fram till julafton – vinsterna är av varierande karaktär och värde. Vinsterna hämtas ut i butiken på Avenyn eller sänds hem till dig. Varje vardag publiceras vinnaren på vår Facebooksida/i butiken.

Vi sänder endast ut vinster inom Sverige och har du vunnit på ditt namn så är din ”lott” förbrukad. Vinnarna blir kontaktade via mail.