50-års fest i 30 dagar!

Idag, den 4/10 1967, öppnade den första Deisy Design-butiken på Eklandagatan 8. Det var nästan exakt 1 år efter att firman registrerades. Min mamma, Deisy, låste upp dörrarna och med assistans av min mormor Anna så blev det invigning! Sedan dess har Göteborgs-butiken flyttat till Kungsportsavenyn 39 och sedan 42 år har vi en sommarbutik på Marstrand. Vi hade under många år också två butiker i Gamla Stan i Stockholm.

Under kommande 30 dagar kommer vårt 50-års jubileum att firas mer eller mindre varenda dag och vi drar igång festligheterna med en utlottning!

På bilden en kofta i Ullcentrums 2-trådiga ullgarn. En produkt som vi är stolta att ha i butiken! Ullcentrum värnar om att ta hand om den svenska ullen och om svenska den svenska mönsterskatten. De samlar själva in all ull från gårdar på och nära Öland och värnar om naturmaterialet. linen

Från idag och till och med midnatt fredag 7/10-16, kan du delta i en utlottning av 400 gram av denna ull. 400 gram som t ex räcker till koftan på bilden. Du väljer själv så klart vilken färg du önskar och har du inte möjlighet att hämta vinsten i butiken på Avenyn så skickar vi det hem till dig utan extra kostnad. Medverkar gör du genom att antingen här eller på vår Facebook sida kommentera detta inlägg genom att svara på frågan: “Vilket är ditt favoritmaterial att sticka med?”

Och du – glöm inte att följa oss på Facebook så att du inte missar några andra kuliga händelser under den närmaste månaden!

 

25 tankar kring ”50-års fest i 30 dagar!

 1. Inger Ohlsson

  Jag älskar att sticka i ett Ullgarn från Norden. Ett garn som hanterats varsamt så ursprungskänsla , doft och självrengörande egenskaper finns kvar. Ett sådant garn är underbar skatt.

  Svara
 2. Maria

  Grattis! Jag fyller också 50 år i oktober, en härlig ålder tycker jag. En butik i sina bästa år, alltså!
  Ull är också min favorit.

  Svara
 3. Cathrine G

  Ullgarn är både trevligt att sticka med samt att bära, t.ex. en stickad ullkofta. Grattis på 50-årsdagen!

  Svara
 4. Anita Fors

  Grattis på födelsedagen!
  Jag tycker bäst om att sticka med ullgarner av olika slag. Gärna ull blandat med andra naturmaterial, som silke eller bomull. Det blir ljuvligt mjukt och dessutom värmer det så skönt.

  Svara
 5. Annika Sundin

  Alpaca ullen är min favorit, mjuk och lätt att sticka med och blir till vackra varma plagg. Bor i Jämtland men ett besök i favoritbutiken på Avenyn är obligatoriskt varje gång jag hälsar på min dotter i Göteborg 🙂

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *