Kategoriarkiv: deisy x-mas

Lucka 13: Vinnare av Deisy X-mas tävlingen!

Härligt med en massa vinnare så här före jul! I dagens lucka avslöjar vi vinnaren i vår tävling som kickades igång redan i slutet av oktober. Fantastiska bidrag har lämnats in under november där juryn haft ett tufft jobb att utse en vinnare. En jury bestående av icke handarbetande människor av olika typ och ålder – varav ingen arbetar i butiken. 

Eftersom det var så många fina bidrag så slängde jag in ett par tröstpriser också 🙂 

På tredjeplats: ett presentkort på 100:- går till Anna för den stärkta stjärnan i tunt grått ullgarn. Vansinnigt läcker! 

  

På andra plats: ett presentkort på 100:- till Therese för den pytte-lilla mönsterstickade sockan!   

På förstaplats: ett stort grattis till Sandra och den lilla snögubben. Oerhört välgjord och detaljerad med sina små glaspärlor till ögon och knappar. Ett smycke för vilken gran som helst!  Ett presentkort på hela 400:- blir Sandras – grattis!  

Ovanstående vinnare kontaktas under måndagen 14/12 och imorgon måndag öppnas nya luckor å  så avslöjas så klart även vinnaren till gårdagens lucka! 

“Deisy X-mas” – tävling!

Fr o m imorgon måndag så öppnar vi upp för deltagande i vår jultävling som vi kallar “Deisy X-mas” där alla kan delta ända fram till och med den 30 november 2015. Det blir en liten aktivitet i väntan på att vår julkalender drar igång.

Hur deltar man?

Tillverka en julgransdekoration. Lämna eller skicka in den till oss på Deisy Design så att vi har den senast den 30 november 2015. Deisy Design, Avenyn 39, 411 36 Göteborg.

Vad finns det för begränsningar?

Man måste använda stickning eller virkning som grundteknik men självklart kan man kombinera detta med t ex broderi eller annan teknik. Dekorationen får vara max 20 x 20 cm och av en vikt så att det är rimligt att hänga den på ett eller annat sätt i en normalstor julgran. Man får endast delta med ett bidrag per person.

Vad händer med bidragen?

I och med att du har skickat in/lämnat in ditt bidrag till oss så har du också skänkt den. Vi kommer sedan att ha bidragen till försäljning i butiken under december. Alla intäkter av försäljningen av dessa bidrag går oavkortat till organisationen “Hand in Hand”.

Vem vinner?

En jury bestående av oberoende personer (stick-och virkkunniga såväl som icke sådana  som såklart inte kan delta i tävlingen) kommer att utse en vinnare tillsammans med ett par tröstpris. Vinnare meddelas på Luciadagen den 13 december 2015. Första priset i tävlingen är ett presentkort på 400:- hos Deisy Design (går att använda både i webbutiken och i butiken på Avenyn…eller på Marstrand om man vill vänta till i juni när vi öppnar där igen).

Nu då?

Ja, nu är det bara att sätta igång och klura på vad du vill göra för bidrag. Nedan är bara ett par inspirationsbilder från Garnstudio/Drops Design för att sätta igång tankarna.

1008-11009-1

1047-1