månadsarkiv: december 2017

Lucka 24: Julkalendern!

Under hösten har vi sålt material till Thereses fina julkalender i butiken. Nu släpps istället kalendern på Ravelry och du kan köpa enbart mönstren i digital form!

I lucka 24: 24-26 december har vi fått möjlighet att erbjuda er alla på 10% rabatt på mönstren till dessa 24 olika mini-strumpor. Uppge koden ”deisyjul” när du skall betala för att erhålla rabatten.

Mönstret når du via den här länken: https://www.ravelry.com/patterns/library/julkalender-2017

En riktigt god jul önskas er alla!

Lucka 23: Dan före dopparedan…

Så här dan före dopparedan så är det många som rensar kylskåpen för att få plats med julens härligheter.

I lucka 23 gör vi lite samma sak: lite återbruk av tidigare luckor och 50% rabatt på sista nystanen av Gocce di Cristallo och Moshi som kommer att lämna våra hyllor då nya kvaliteer är på ingång.

Precis som vanligt går erbjudandet ej att kombinera med andra erbjudanden eller rabatter.

Öppet idag 10-15. Julafton, juldagen och annandagen stängt.

Lucka 22: “Tusen färger”

I dagens lucka har vi specialpris på Mille Colori Baby och Mille Colori Sock & Lace Luxe!

Mille Colori Baby är en kvalité i 100% ull som vi har hemma i ett urval färgställningar. Ett garn som passar såväl till zigzag-sjalen, babykoftan eller till din egen finkofta.

Mille Colori Sock & Lace Luxe – smidigt namn på det garnet – går att göra lite av varje med och eftersom det dessutom är förstärkt med polyamid så håller det utmärkt även för strumpor. Detta garnet har dessutom inspunnet tunna silvertrådar som nästan ser ut som spunnet socker.

Idag 15% på dessa två kvalitéer! 

Klicka här för att ta en närmare titt på nystanen!

Erbjudandet gäller endast 171222
och går ej att kombinera med andra erbjudanden eller rabatter.

Lucka 21: Mössor till salu!

Nu är det dags för våra uppstickade mössor att blir utbytta!

Har du inte hunnit med alla stickade julklappar du har tänkt dig så har du idag ett ypperligt tillfälle att “fuska” 😉 Känner du någon som gärna vill ha stickade mössor – ja, då är det idag du skall tipsa hen om att det finns fin-fina handstickade mössor till vrakpris hos Deisy Design.

I dagens lucka: alla uppstickade mössor för endast 200:- styck!

(Erbjudandet gäller endast idag, 171221,
och ej i kombination med andra erbjudanden eller rabatter.)

 

 

Lucka 20: “Som sommaren…som sommaren…”

Inom en väldigt snar framtid så kommer det att ske ett skifte från vinter till sommar. Det brukar ofta ske i samband med nyår  – man vill sticka inför vår och sommar! Samtidigt är det många kalla dagar (“vant-dagar”) kvar tills dess att vi går i sommarkläder… Idag kör vi därför en liten försmak – en dag i sommarens tecken i väntan på det som kommer!

Bilden idag skulle föreställa festliga badbollar och badringar, men jag fick inse att de där ringarna och bollarna har inte blivit använda på ett gäng år…och var därför inte helt samarbetsvilliga… Därför på bilden: schyssta Belle-nystan, med inte så schyssta badbollar.

I dagens lucka ger vi dig som vi börja jobba med den där goa sommarstickningen lite försprång. Belle är ett härligt garn: bomull i kombination med en skvätt lin och en skvätt viscose.

Idag ger vi 20% rabatt på garnet Belle! 

Precis som vanligt så gäller erbjudandet endast idag 20/12-17 och ej i kombination med andra erbjudanden eller rabatter.

Lucka 19: “Infinity Shawl”

Vi har letat runt efter ett av de nu så populära kvalitéerna som på ett stort nystan inte “upprepar” sig utan går från färg-till-färg-till-färg…osv… och nu har vi hittat ett riktigt trevligt i 100% merinoull från vår spanska leverantör Katia.

Igår kom således “Infinity Shawl” till butiken i fyra vackra färgställningar och självklart fick det direkt bli en lucka. Ett nystan innehåller 150 gram och hela 600 meter! Kanske är det just detta som skall bli din julhelgsstickning? Garnet har fina färgövergångar och kan antingen virkas/stickas lite mer avancerat eller helt enkelt ett garn som lämpar sig utmärkt som IT-stickning (= inte-tänka-stickning 😉 ).

I dag den 19 december så ger vi 20% rabatt på just Infinity Shawl:
1 nystan á 150g kostar idag 190:-!

(Ordinarie pris är 240:- och erbjudandet gäller så långt lagret räcker och ej i kombination med andra erbjudanden eller rabatter.)

Vinnare i söndagens utlottning: Garnfest eller Stickfest! Det var så härligt många som deltog och delade och gillade så det blir helt enkelt en vinst av vardera istället för bara en. Så….trumvirvel…

Lyxpaketet med garn går till Maria C Wennerbeck!

Valfri workshop på kommande SiV går till Annika Liljeberg!

Lucka 17: Utlottning Deluxe!

Idag den 3:e advent vill vi såklart gärna lotta ut något riktigt trevligt. Idag finns det dessutom två priser i potten att välja bland!

Pris 1: Du får hemskickat/hämtar tre underbara lyx-nystan: 1 Superior (Cashmere) + 1 Coeur de Angora (angora) + 1 Gioiello (lite av varje av lite av det mesta). (värde: 475:-)

Pris 2: Du får en valfri – gratis – workshop på kommande Stickfest i Väst! 23-25 mars 2018. Hela programmet finner man på www.stickfestivast.se (värde: beror på vilken kurs du önskar).  Stickfest i Väst har vi arrangerat sedan 2007 och även kommande år finns det ett galet fint utbud av kurser som går under helgen 23-25/3 2018!

För att delta måste man kommentera dagens lucka (senast vid midnatt 17/12-18) här eller på vår FB-sida – med antingen: “Garn” eller “Stickfest” – detta beroende på vilket pris du är mest sugen på att vara med i utlottningen om.
Vinnare meddelas på tisdag 19/12. 

Lucka 16: Vi bjuder på Paris!

I förra veckan bjöd vi på “Burano” – i dagens lucka bjuder vi på mönstret till sjalen “Paris” som också är med i vår kollektion “Jorden runt på 80 sjalar!”.

Mönstret finns att ladda ned via vår Ravelry-sida

För att “komma in” på Ravelry-sidan behöver man vara medlem i Ravelry men det kostar inget att bli det. Mer om vad Ravelry är beskrev vi i lucka 8.

Lucka 15: Mössa med tofs!

Här är en jätte-rolig mössa att sticka som man verkligen kan variera i det oändliga!

Den stickas i rätstickning till en början med Serpentine + Kid-Silk som gör att det blir en lite fin blank yta på kanten och därefter Delight + Kid-Silk i resten av mössan. Avslutar gör man med en tofs som man gör på traditionellt “två-pappskivor-tillsammans”-sätt.

Jag kan inte sluta tänka på fantastiska färgkombinationer…skulle lätt kunna tänka mig att sticka en 10-12 stycken 😉

I dagens lucka har vi specialpris på material till mössan:
mönster och garn för 150:-!
(garn = 1 nystan Delight, 1 nystan Kid-Silk och 1 nystan Serpentine)
(ordinarie pris 197:-)

Erbjudandet gäller endast 171215 och ej tillsammans med andra erbjudanden eller rabatter.