Lucka 20: “Som sommaren…som sommaren…”

Inom en väldigt snar framtid så kommer det att ske ett skifte från vinter till sommar. Det brukar ofta ske i samband med nyår  – man vill sticka inför vår och sommar! Samtidigt är det många kalla dagar (“vant-dagar”) kvar tills dess att vi går i sommarkläder… Idag kör vi därför en liten försmak – en dag i sommarens tecken i väntan på det som kommer!

Bilden idag skulle föreställa festliga badbollar och badringar, men jag fick inse att de där ringarna och bollarna har inte blivit använda på ett gäng år…och var därför inte helt samarbetsvilliga… Därför på bilden: schyssta Belle-nystan, med inte så schyssta badbollar.

I dagens lucka ger vi dig som vi börja jobba med den där goa sommarstickningen lite försprång. Belle är ett härligt garn: bomull i kombination med en skvätt lin och en skvätt viscose.

Idag ger vi 20% rabatt på garnet Belle! 

Precis som vanligt så gäller erbjudandet endast idag 20/12-17 och ej i kombination med andra erbjudanden eller rabatter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *