månadsarkiv: april 2012

Maj med extra fina priser på ull!

Imorgon går startskottet för en helt fantastisk supersale då alla vinterkvalitéer från Garnstudio sänks med hela 30%! Till och med de nya som kommer att komma in under perioden kommer att hamna på dessa fantastiska priser.

Vi har gott om garn i butiken, Garnstudio har gott om garn på lager och vi får leveranser flera gånger i veckan – men eftersom efterfrågan under den här perioden kommer att vara väldigt stor så kommer vi inte kunna matcha att ha alla varor inne hela tiden. Vet du med dig vad du vill ha så lägg gärna en order per telefon/mail så ser vi till att det blir undanlagt till dig och ringer dig när varorna finns inne.

Vill du istället handla per postorder? Vår webbutik är inte uppbyggd för att klara av sådana här specialare utan vi ber dig istället lägga din order i ett vanligt mail till oss. Vi återkommer sedan med en bekräftelse på det som du beställt. Observera att när det gäller varor till specialpris så tillkommer alltid frakt och varorna måste alltid förskottsbetalas.

Vad vill du passar på att fynda? Kanske garn till sjalen Eva – Fabel, Delight och Alpaca i en härlig kombination.

Stickcafé på lördag hos Lohr

Är man i Göteborg på lördag så är det stickcafé i supertrevliga bokhandeln Lohr vid Kapellplatsen. På lördag är det Carine Johansson och hennes dotter som visar hur man virkar bakverk. Samtidigt innehåller deras bok ”Stickcafé” även riktiga bakrecept.

Inês, som har bokhandeln, låter hälsa att det hela startar 15.00, men anmälan krävs så missa inte i så fall att göra det till Lohrs Pocket MedMera, Tel 031-20 41 53, info@pocketmedmera.se, www.pocketmedmera.se

DROPS ♥ You

Vilken galen DROPS ♥ You yra det satte igång idag! Ett nytt koncept från Garnstudio som rullat igång: tillfälliga partier av garner som alla kommer att gå under samlingsnamnet DROPS ♥ You. Först ut är en lillebror till nylanserade Cotton Light och priset är ofattbara 7:-/50g! Garnet sändes från Garnstudio igår och med lite tur så är det här om ett par timmar (idag onsdag).