månadsarkiv: november 2011

Anmäl dig till Deisy Designs julkalender

Fram till och med den 30 november 2011 har du möjlighet att anmäla dig till vårt julkalenderlotteri!

Du anmäler dig till lotteriet antingen genom att sända ett mail med namn och kontaktinformation till info@deisydesign.nu eller
direkt i butiken på Avenyn i Göteborg.

Från och med 1 december dras sedan en vinnare varje dag fram till julafton – vinsterna är av varierande karaktär och värde. Vinsterna hämtas ut i butiken på Avenyn eller sänds hem till dig. Varje vardag publiceras vinnaren på vår Facebooksida/i butiken.

Vi sänder endast ut vinster inom Sverige och har du vunnit på ditt namn så är din ”lott” förbrukad. Vinnarna blir kontaktade via mail.

 

Mitt i november

Omskyltat inför julstickningarna med lite av varje. På dockorna från höger till vänster har vi som nedan förklarat:

Kjol i Karisma med snyggt inlagda flätor i nederkanten som följer med upp i sidorna. Garnkostnad otroliga 182:- i storlek medium. Till den är det flätstickad kofta i Nepal som har extra fina intagningar i flätorna. Stor “löskrage” som man kan stuka till lite hur man vill – gjord i glittriga Dazzle tillsammans med Andes på stor rundsticka.

Nästa dam har omtyckta tunikan i Nepal som stickas på rundsticka 7 – på mönstret finns den i två olika längder.

Ett snäpp till vänster har vi en favoritkofta i Alpaca – också den oslagbart pris (174:-) med den Alpacafest som pågår. Här var det knapparna (röda sammetshjärtan) som fick bestämma färg på inslaget i koftan. Spetssjal i Lace runt halsen.

Längst till höger en kofta som inte alls blir till rättvisa på bild och på skyltdocka – den skall helst provas för att fallet i plagget skall komma till sin rätt. Återigen Nepal – denna gång i juligaste rött.

Nedanför lite mössor i Kid-Silk + Alpaca samt en i Malitza som verkar ha stukat till sig lite åt fel håll – hänget skall ju inte vara i ögonen utan i nacken!

På lilla skyltdockan hänger fina julkoftan – lite förändringar från orginalet…inga blad vid blommorna, mjuk Baby-Merino istället för Safran och lite glammig Cotton Viscose i rosorna.

Alpacafest

Kameror och telefoner som säckar ihop gör att det har varit bristfälligt med uppdateringar här. Snart blir det bättring på den fronten. Just nu kan vi istället påminna om den Alpacafest som pågår ända fram till den 31/12 2011! 25% på samtliga kvalitéer från Garnstudio som innehåller alpacka: Alpaca, Baby-Alpaca Silk, Lace, Alpaca Bouclé, Lima, Nepal och Andes. Vi får påfyllning flera gånger i veckan så även om det under vissa dagar se bra tomt ut i hyllan så är mer garn aldrig långt borta.