Kategoriarkiv: Ullcentrum

50-års fest i 30 dagar!

Idag, den 4/10 1967, öppnade den första Deisy Design-butiken på Eklandagatan 8. Det var nästan exakt 1 år efter att firman registrerades. Min mamma, Deisy, låste upp dörrarna och med assistans av min mormor Anna så blev det invigning! Sedan dess har Göteborgs-butiken flyttat till Kungsportsavenyn 39 och sedan 42 år har vi en sommarbutik på Marstrand. Vi hade under många år också två butiker i Gamla Stan i Stockholm.

Under kommande 30 dagar kommer vårt 50-års jubileum att firas mer eller mindre varenda dag och vi drar igång festligheterna med en utlottning!

På bilden en kofta i Ullcentrums 2-trådiga ullgarn. En produkt som vi är stolta att ha i butiken! Ullcentrum värnar om att ta hand om den svenska ullen och om svenska den svenska mönsterskatten. De samlar själva in all ull från gårdar på och nära Öland och värnar om naturmaterialet. linen

Från idag och till och med midnatt fredag 7/10-16, kan du delta i en utlottning av 400 gram av denna ull. 400 gram som t ex räcker till koftan på bilden. Du väljer själv så klart vilken färg du önskar och har du inte möjlighet att hämta vinsten i butiken på Avenyn så skickar vi det hem till dig utan extra kostnad. Medverkar gör du genom att antingen här eller på vår Facebook sida kommentera detta inlägg genom att svara på frågan: “Vilket är ditt favoritmaterial att sticka med?”

Och du – glöm inte att följa oss på Facebook så att du inte missar några andra kuliga händelser under den närmaste månaden!

 

35% på 21 kvalitéer från Garnstudio och lite till…

Nu har vi dragit igång en kampanj som varar ända fram till den 31/5 2014: 35% på 21 vinter-kvalitéer från Garnstudio. Priserna gäller redan nu både i butiken på Avenyn och i webbutiken. Som vanligt: fast fraktkostnad 29:-! För att ta del av rabatten i webbutiken så uppger du koden Super14 när du kommer till “kassan”.

Extra kul i denna kampanjen är att vi under perioden kan erbjuda den nya fantastiska Cotton Merino till priset av endast 24:-/50g! Sen kryddar vi hela kampanjen med ett par andra vinterkvalitéer som t ex Ullcentrums 1-trådiga ullgarn för 50:-/hg och TeeTees Blanka för 49:-/hg.

supersale-500x300Under vecka 22 är det “Den stora garnfesten i den lilla garnbutiken”! Från norr till söder kommer det att finnas erbjudanden i massor av garnbutiker. När vi kommer närmare kommer respektive butik att ha olika erbjudanden och under den aktuella veckan kommer det att finnas en tipspromenad på webben. Allt om detta finns på garnfest-bloggen som också finns som ett event på Facebook.

den-stora-garnfesten_main

 

Lucka 20 – mjukaste mjuka!

DSC_0051_bigLuckan den 20:e bjuder på lite julrött garn till superpris! Vi erbjuder 5 röda härvor av den fantastiska kvalitén Silk Cashmere från Ullcentrum till julkalenderpris: 150:-/härva (ordinarie pris 230:-/härva). Färgen är något ljusare i verkligheten än på bilden här.

Detta är ett oerhört drygt garn och en härva är på 55g och hela 350 meter. En ljuvlig kvalité i 55% silke och 45% kashmir – tillsammans gör de garnet riktigt mjukt och silket tillför en glans och ett fall till det stickade.

Vill du beställa en härva till dagens kalender-pris så mailar du till info@deisydesign.nu. Det finns endast 5 stycken röda till detta pris, därefter kostar de 230:- styck och så finns det förstås ett par färger förutom det röda. Du kan välja att antingen hämta upp garnet i butiken på Avenyn eller få det hemskickat (29:- tillkommer för frakt).

Ullcentrum har skrivit lite mer om kvalitén och också gjort ett litet mönster på en sjal i garnet – 1 sjal = 1 härva! Mönster på den här.