Lucka 20 – mjukaste mjuka!

DSC_0051_bigLuckan den 20:e bjuder på lite julrött garn till superpris! Vi erbjuder 5 röda härvor av den fantastiska kvalitén Silk Cashmere från Ullcentrum till julkalenderpris: 150:-/härva (ordinarie pris 230:-/härva). Färgen är något ljusare i verkligheten än på bilden här.

Detta är ett oerhört drygt garn och en härva är på 55g och hela 350 meter. En ljuvlig kvalité i 55% silke och 45% kashmir – tillsammans gör de garnet riktigt mjukt och silket tillför en glans och ett fall till det stickade.

Vill du beställa en härva till dagens kalender-pris så mailar du till info@deisydesign.nu. Det finns endast 5 stycken röda till detta pris, därefter kostar de 230:- styck och så finns det förstås ett par färger förutom det röda. Du kan välja att antingen hämta upp garnet i butiken på Avenyn eller få det hemskickat (29:- tillkommer för frakt).

Ullcentrum har skrivit lite mer om kvalitén och också gjort ett litet mönster på en sjal i garnet – 1 sjal = 1 härva! Mönster på den här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *