Lucka 19 – nytt garn och vinnare!

Lucka 19 glittrar ihop med julgransglittret: garnet Blanka anlände från leverantören TeeTee igår i fem vackra färger. Snabbstickat, mjukt och effektfullt. 75:-/100g. Ett nystan till en mössa, två till en halskrage, 3 – 4 stycken till en halsduk…

blanka3

Idag den 19:e säljer vi garnet till introduktionspriset 65:-/100g! Priset gäller så långt innevarande lager räcker och ej i kombination med andra erbjudanden och rabatter. Det finns både i butiken på Avenyn och i webbutiken.

Det var lite lurigt att få till bra färger på garnet igår kväll i kombination med att glittereffekten skulle komma fram bra – bättre bilder i webbutiken utlovas så snart det är möjligt. 

Och så till vinnaren i gårdagens tävling… Tusen tack för alla svar! Självklart extra roligt med utlottningar och tävlingar när det är många som nappar. Efter gårdagens leverans från TeeTee steg antalet garnsorter något i butiken och landade därmed på 85 stycken!

Rätt svar på fråga ett var 1966 och närmast svaret på fråga två var 88 sorters garn och gjorde Ann Nyström till gårdagens vinnare – Grattis Ann!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *