Lucka 18 – Dags för tävling!

I dagens lucka är det en liten tävling. Två frågor skall besvaras och ditt svar lämnar du inte här i bloggen eller på Facebook utan måste mailas in till info@deisydesign.nu. Man får ju inte avslöja sina svar….

En vinnare får hämta upp eller skickat hem till sig något som vi kallar “julklapps-kit”, se bilden. Dvs antingen är det en julklapp till sig själv…eller så snor man ihop något med allt eller delar av paketet till någon annan under helgen.

bla

Man kan endast tävla en gång och följande två frågor skall besvaras:

1. Vilket år startade Deisy Design? Ett tips kan vara att besöka vår hemsida

2. Hur många olika sorters garn har vi just idag den 18 december i butiken? Och då menar vi i den fysiska butiken på Avenyn och då menar vi specifika sorter, dvs inte olika varianter av en sort som t ex Fabel som har tre, och då menar vi kvalitéer som inte ligger på kontoret i väntan på sommaren…

Vinnare presenteras här i morgon och vår sista leverans före jul går härifrån imorgon så vinsten kan hänga med den postinlämningen.

Lycka till!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *