Lucka 17 – Klassiska broderier

klassbrodI dagens lucka hittar man boken “Klassiska broderier” för endast 50:-. Vi har 5 stycken till detta super-pris och erbjudandet gäller endast dessa fem exemplar.

Varför har vi som garnbutik broderiböcker kan man fråga sig. Och svaret på det är att ett broderi behöver inte alls sättas på en handduk eller broderi-väv utan kan göra sig precis lika bra på ett stickat “tyg”. En stjälk på en vante, en jordgubbe på en mössa, en segelbåt på en tröja mm. Välj att brodera med tunn tråd för att få en nätt och detaljerat motiv eller lite grövre garn för att få ett mer rustikt motiv.

Du beställer boken genom att lägga ett mail till info@deisydesign.nu – först till kvarn gäller… Vill du ha den skickad hem så tillkommer 29:- i frakt –  uppge i beställningen om du vill hämta boken i butiken eller ha den hemskickad.

Stor påfyllning av kampanjvarorna i alpacka kom igår och vår sista för året skall komma imorgon.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *