Lucka 16 – DROPS ♥ You #2

Vi har fått in ett tillfälligt litet parti av den  omtyckta, tillfälliga kvalitén DROPS ♥ You #2! Kvalitén är i en grovlek med ca 100m/100g och masktäthet 10m = 10 cm = stickor 9 mm. 50% alpacka, 40% ull och 10% lin.

love

Detta garn är den som var på besök i våras och ej att blanda ihop med #4 som var i samma kvalité tidigare i höst.

853-2

I lucka 15 köper du 5 hg för endast 175:-! Det finns två färger att välja mellan – naturvitt eller mellangrå.

För att det som vanligt skall bli rättvist så beställer man dem genom att lägga ett mail till info@deisydesign.nu och det är först till kvarn som gäller. Uppge i mailet om du vill ha varorna skickade hem till dig (då tillkommer 29:- i frakt) eller hämta upp i butiken. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker och ej i kombination med andra erbjudanden eller rabatter.

5 hg – vad kan man då ha det till? 5 mössor…..2 halsvärmare…dessa alternativ speciellt bra i dessa dagar då de går att svänga ihop lite snabba klappar i detta grova garn. Halsvärmaren Hilda på bilden kräver 2 hg.

2 tankar kring ”Lucka 16 – DROPS ♥ You #2

  1. Deisy Design Inläggsförfattare

    Du beställer som ovan, dvs genom att lägga ett mail till info@deisydesign.nu och det är alltså de två färgerna som syns på bilden som det gäller. Det finns ett par “paket” kvar. Frakt tillkommer på 29:- om du vill ha det hemskickat.

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *