Kategoriarkiv: Present

Lucka 11: “Julbord”

Nu har vi dukat upp vårt julbord i butiken! Får vi lov att fresta med lite härligheter som t ex:
Vackra julkulor med “kristyr” – 4 stycken för 100:-!
Härliga raggsockor i ull från Viking of Norway med fodrad insida i bomull för 125:-!
Fantastiskt mysiga grytunderlägg från Ullcentrum 99:-/styck eller 2 för 150:-!
Färdiga tröjor i 100% ull – 550:-! Men här slänger vi också in dagens erbjudande: just idag den 11/12 säljer vi tröjorna till halva priset: 225:-!

IMG_6411.JPG

IMG_6412.JPG

Erbjudandet på tröjor gäller ej i kombination med andra erbjudanden eller rabatter och endast den 11 december 2014.

Cubics

Så har de då äntligen kommit…de fyrkantiga stickorna från Knitpro! Teststickas just för fullt (även om jag tidigare via en generös kund fått tillfälle att tidigare fått testa dessa fyrkantiga varianter – tack M för det!) och de ligger verkligen gott i handen. 82:- kostar ett par “tippar” och vi har både fått in tipparna och strumpstickor. Vi har ett sticke “på gång” i butiken så kom gärna förbi och testa vad du tycker om att sticka med dem. Kommer inom kort också att finnas i webbutiken.

20111007-210030.jpg

Måndagsleveranser

Underbara leveranser kom till oss i långa rader idag på förmiddagen – bland annat påfyllning av Adele’s Ribbon Yarn och Mohair och ännu fler färger i Crazy Zauberball.

Men kanske allra mest efterlängtad var leveransen från Californien och Namaste… Stickväskor i maffiga färger av modellen Monroe  och det allra läckraste rundsticksfodral! Rundsticksfodralet kom i alla färger, väskan endast i ett fåtal…

Väskan 625:- och rundsticksfodralet 195:-

Presentkort att vinna!

Här är det som brukligt vid den här tiden på året (härligt när man kan börja dra paralleller mellan SiV och tradition) väldigt mycket Stickfest i Väst just nu. Härligt nära är det nu, och med massor av deltagare, trevliga workshops och Kaffe Fassett som invigningstalare så kan det inte bli annat än en bra helg.

Det är fullt vad gäller logimöjligheter, men är du sugen på att åka ut över dagen går det precis som vanligt utmärkt. Låt oss gärna veta om du är intresserad av att äta lunch så underlättar det i kökets planering. All information hittar man annars på www.stickfestivast.se

Eftersom inget har blivit fotograferat på länge (vi har haft fullt upp med att svara i telefon och säga att det är slut på OS-mösse-färgerna) så kör vi lite utlottning i samband med att vi varit igång här på bloggen ett par år. Som vanligt när vi har en liten utlottning så krävs det en liten, liten prestation 🙂

Denna gång undrar vi: vad saknar du i vårt sortiment? Lägg en kommentar här eller maila den till: info@deisydesign.nu så är du med i utlottningen av ett presentkort på 300:-. Bor du inte i Göteborg har du möjlighet att utnyttja vinsten i vår webbutik. Sista dag för att delta är på Valborgsmässoafton!

Anledningen till att det här ligger en Noro-bild är att gamla favoriter och sprillans nya Noro-kvalitéer är på ingång, men är det något Norogarn just du är intresserad av så säg gärna till.

Tillägg: Som första deltagaren i utlottningen så fint uttryckte det hela”det saknas ingenting” – det ger också plats i dragningen!

Spectra is in the house

Redan nu finns det inne ett stort sortiment från KnitPros nya serie Spectra Clear. Det är samma typ av stickor som i de laminerade björkstickorna, men istället i genomskinlig plast. Samma kablar som används och samma tillbehör även i övrigt. Priset är dock ganska så mycket lägre.

“Stickor-som-man-skruvar”, raka stickor 25 cm, startset, set med stora storlekar och lyxset finns i butiken – dock ännu ej i webbutiken: söker du något så maila oss gärna dina önskemål tills jag hinner lägga upp produkterna även där.

KnitPro Julspecial!

Det kan kännas lite tidigt…men KnitPros populära jul-specialare kan man aldrig vara för tidigt ute med. Årets julspecialare bland annat detta lilla fina “reseset” med det nya fina materialet Spectra. De vanliga utbudet i Spectra är på ingång och dessa är i klarplast och till riktigt bra pris!

Detta specialkit finns dock endast i begränsad upplaga (tipparna i klarplast kommer att vara ordinarie sortiment) och vill du vara säker på att få ett ex så kontakta oss så kan vi lägga det åt sidan till dig. KnitPro påbörjar leveransen av dessa den 1/11. Pris för detta är 420:-.

Svar på frågor: det är i skrivande stund lite osäkert hur många vi får in eftersom setet endast tillverkas i begränsad upplaga – men man får gärna reservera ett set om man vill. Det är 8 tippar: 3.5, 4, 4.5, 5, 5.5, 6, 7, 8 + kablar.  Mer om materialet kan man läsa på: http://knitpro.eu/New.aspx?ch=NEW men där är inte julspecialaren med än.

Grattis Lissan!

Lissan vann presentkort hos oss på 250:- som hon kan använda antingen i butiken eller webbutiken. Hennes favoritmönster är “Swallowtail shawl” och det är ju en fantastisk sjal får man säga. Den sjalen har spanats in lite varstans, till exempel hos Sillen som verkar ha fastnat ordentligt för sjalen och som jag dessutom fick en läcker varvpeppare av i samband med stickfesten – det är inte den som är på bild utan det är en annan i samma färg, foto från sillenstickar.blogspot.com

Present

Vilken härva! Eller rättare sagt två. Härliga Ingrid – medarrangör i SiV – förärade mig dessa två magnifika härvor egenspunnet garn. De är fantastiskt tillverkade med många olika färger och tekniker och är precis så läckra som man kan tänka sig.

Det krävs eftertanke för att arbeta med den typen av garn så de ligger på bästa platsen i vardagsrummet och väntar på att bli….något…