Kategoriarkiv: Stickfrossa

Lucka 9: Stickfrossa-utlottning!

Denna Anna-dag är det dags för ännu en utlottning! Extra passande med dagens utlottning är att Stickfrossa dessutom heter Anna. 🙂 Som vanligt kan du delta genom att svara på dagens fråga här eller på vår Facebook-sida. Dagens fråga: “Hur förvarar du dina stickor?”.

Men inte nog med det! Dagen till ära har Stickfrossa gjort en special-kollektion som idag går att köpa “on-line”. Dessvärre så råkade vår webbutik ut för en större krasch i måndags och ligger tillfälligt helt nere, så vi får göra som på den gamla goda tiden. Special-kollektionen ser man nedan: färger, antal, pris och storlek. Vill du shoppa någon av dessa artiklar så kommenterar du här i inlägget vad och så blir det först till kvarn som gäller. Mer info om detta längst ned.

Utlottning
Ok – vi börjar med utlottningen – en underbar prickig “garn-gömma”. Perfekt när du har en mindre stickning som skall följa med dig på bussen, på flyget, till stickkaféet eller kanske bara se trevlig ut hemma i soffan. Igen: för att vara med i utlottningen av denna lilla lila skönhet så svarar på frågan “Hur förvarar du dina stickor?” senast vid midnatt den 9/12 och vinnare annonseras och meddelas i tisdagens lucka.

Anna-dags kollektionen
Nedan ser man den kollektion av Stickfrossa prylar som är gjorda alldeles speciellt för idag. Det är tre färgställningar av “stickgömma storlek XL” och tre färgställningar “special-hängen” – det finns TVÅ av vardera sort.

Stickgömma storlek XL: perfekt för den lite större stickning. Mått: L 42, B 25, H 7. Pris: 290:-/st. Vi kallar dom XL Grön, XL Svart, XL Röd.

Special-hänge: lite mer plats än i de vanliga hängena – perfekt för att hålla reda på alla de där små grejerna som alltid kommer bort…nålar, markörer, måttband osv. Mått: L 20, B 9, H 4. Pris: 100:-/st. Vi kallar dom Hänge Grön, Hänge Svart, Hänge Röd.


Beställning
Du beställer dessa här i bloggen genom att kommentera nedan – även om din kommentar inte syns på direkten utan måste modereras så kommer alla kommentarer in i ordningsföljd. Frakt tillkommer på 39:-/försändelse. Du kommer att under morgondagen eller senast måndag få en manuell bekräftelse på din beställning.

 

Lite reklam…

En av mina fina stickväskor har fått en ansiktslyftning av nya fina tillbehör – prickiga stickväskan har nu fått fina “hängen” att ha både det ena och det andra i: en glittertråd, en sax, en nål, extra virknål….bara älskar just den här storleken av förvaringsprytlar från www.stickfrossa.se

Kan verkligen rekommenderas om man vill lägga sina verktyg eller sin stickning på praktiskt och snyggt sätt. Finns i flera olika utföranden och varianter.

Stickfrossas muddar

Mönster till fina muddarna Esther som underbara, härliga Stickfrossa har designat – köper du 1 nystan Champagne som används till muddarna får du mönster på köpet. Vill du endast ha mönstret så kostar det 20:-.

Esther