Lucka 9: Stickfrossa-utlottning!

Denna Anna-dag är det dags för ännu en utlottning! Extra passande med dagens utlottning är att Stickfrossa dessutom heter Anna. 🙂 Som vanligt kan du delta genom att svara på dagens fråga här eller på vår Facebook-sida. Dagens fråga: “Hur förvarar du dina stickor?”.

Men inte nog med det! Dagen till ära har Stickfrossa gjort en special-kollektion som idag går att köpa “on-line”. Dessvärre så råkade vår webbutik ut för en större krasch i måndags och ligger tillfälligt helt nere, så vi får göra som på den gamla goda tiden. Special-kollektionen ser man nedan: färger, antal, pris och storlek. Vill du shoppa någon av dessa artiklar så kommenterar du här i inlägget vad och så blir det först till kvarn som gäller. Mer info om detta längst ned.

Utlottning
Ok – vi börjar med utlottningen – en underbar prickig “garn-gömma”. Perfekt när du har en mindre stickning som skall följa med dig på bussen, på flyget, till stickkaféet eller kanske bara se trevlig ut hemma i soffan. Igen: för att vara med i utlottningen av denna lilla lila skönhet så svarar på frågan “Hur förvarar du dina stickor?” senast vid midnatt den 9/12 och vinnare annonseras och meddelas i tisdagens lucka.

Anna-dags kollektionen
Nedan ser man den kollektion av Stickfrossa prylar som är gjorda alldeles speciellt för idag. Det är tre färgställningar av “stickgömma storlek XL” och tre färgställningar “special-hängen” – det finns TVÅ av vardera sort.

Stickgömma storlek XL: perfekt för den lite större stickning. Mått: L 42, B 25, H 7. Pris: 290:-/st. Vi kallar dom XL Grön, XL Svart, XL Röd.

Special-hänge: lite mer plats än i de vanliga hängena – perfekt för att hålla reda på alla de där små grejerna som alltid kommer bort…nålar, markörer, måttband osv. Mått: L 20, B 9, H 4. Pris: 100:-/st. Vi kallar dom Hänge Grön, Hänge Svart, Hänge Röd.


Beställning
Du beställer dessa här i bloggen genom att kommentera nedan – även om din kommentar inte syns på direkten utan måste modereras så kommer alla kommentarer in i ordningsföljd. Frakt tillkommer på 39:-/försändelse. Du kommer att under morgondagen eller senast måndag få en manuell bekräftelse på din beställning.

 

10 tankar kring ”Lucka 9: Stickfrossa-utlottning!

 1. Susanna Engberg Barnevik

  Hej! Jag vill köpa det multifärgade hänget och kan hämta i butiken.
  Hoppas jag hann!
  Susanna

  Svara
 2. Maria Ljungberg

  Hej! Jag visste inte att Stickfrossa gör påsar igen, har en sådan sedan tidigare. Kul! Jag vill köpa en XL. Helst den svartvita, men om den redan är tingad går det bra med någon av de andra XL. Jag kan hämta i butiken och får chansen att klappa på garn.:-)
  Hälsningar
  Maria

  Svara
 3. Susann Dköld

  Har köpt mina stickor både runda,strump och vanliga i ”present” förpackningar. Har dessa liggande under mitt lilla bord i vardagsrummet. Lätta att nå.
  Hälsningar
  Susann

  Svara
 4. Yvonne Huldt

  Jag förvarar de stickor jag använder oftast framme i ett flerfacks pen och mappställ modell större. Övriga stickor och virknålar förvara jag i mappboxar i papp med snyggt mönster på,

  Svara
 5. Linnéa

  Jag har två olika förvarningar för mina stickor. Alla mina jumperstickor och strumpstickor som jag ärvt från min mormor och farmor förvaras i en chockrosa tygfack/påse som även den ärvts av antingen mormor eller farmor. Mina rundstickor förvaras i ett litet fodral med dragkedja. Fast sen ligger det kablar till mina utbytbara tippar lite här och var. De är inte lika fint förvarade som alla stickorna 😉

  Svara
 6. Maud Lindberg

  Jag hoppas till min tågresa upp till min dotter som tar 3 timmar. Underbara tyger och så fina och läckra! Jag förvarar min stickor i skrivbordslådan i mitt Hobbyrum.

  Svara
 7. Ann

  Lite huller om buller med stickorna tyvärr. I några lådor i en garderob och sen i olika tygkassar för olika pågående stickprojekt för att enkelt kunna bära med till TV-soffan, fåtöljen framför brasan etc.

  Svara
 8. Kicki Engerfalk

  Jag förvarar mina rundstickor i ett pennskrin modell större och mina strumpstickor i ett annat liknande pennskrin.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *