Kategoriarkiv: Supersale

Sjalen “Ingela”

Det har inte medföljt något foto till vårt populära sjal-mönster “Ingela” och den kan vara lite klurig att se framför sig så detta har vi nu rättat till och för er som redan shoppat på er denna (alldeles särskilt till den kund från Höganäs som saknade detta…) så kommer här en bild för att illustrera hur och var volangerna kommer.

Pst….vi har förresten 35% rabatt på bomullsgarner från Garnstudio hela juli! Paris, Safran, Cotton Light, Cotton Viscose, Muskat och Bomull-Lin – de flesta finns i webbutiken och alla finns i butiken på Avenyn.

ingela1 ingela2

Den stora garnfesten…dag 3

Idag är det utlottning! Är det fest så är det och då är det kul att lotta ut ett sjalkit “Skir Fjärilssjal” vars mönster skapats direkt för “Den stora garnfesten i den lilla garnbutiken” tillsammans med ett av de oumbärliga tillbehören “Knitters Graph Paper Journal”.

utlottFör att delta så måste du svara på en enkel fråga: Vad stickar du helst på sommaren? och svaret på frågan ger du genom att lägga en kommentar på detta inlägget.

Deltar gör du senast den 1/6-2014. Vinnaren avslöjas på måndag.

Nu är det också slut-spurt av kampanjen av Drops vinter-kvalitéer! Det börjar bli lite utplockat här i butiken men så länge du beställer och förskottsbetalar dina varor senast lördag så får du självklart kampanjpriset.

Idag stänger vi klockan 16.00 och imorgon är det stängt. Öppet som vanligt fredag och lördag. Å när vi stänger klockan 14.00 på lördag är webbutiken självklart öppet dygnet runt 😉

35% på 21 kvalitéer från Garnstudio och lite till…

Nu har vi dragit igång en kampanj som varar ända fram till den 31/5 2014: 35% på 21 vinter-kvalitéer från Garnstudio. Priserna gäller redan nu både i butiken på Avenyn och i webbutiken. Som vanligt: fast fraktkostnad 29:-! För att ta del av rabatten i webbutiken så uppger du koden Super14 när du kommer till “kassan”.

Extra kul i denna kampanjen är att vi under perioden kan erbjuda den nya fantastiska Cotton Merino till priset av endast 24:-/50g! Sen kryddar vi hela kampanjen med ett par andra vinterkvalitéer som t ex Ullcentrums 1-trådiga ullgarn för 50:-/hg och TeeTees Blanka för 49:-/hg.

supersale-500x300Under vecka 22 är det “Den stora garnfesten i den lilla garnbutiken”! Från norr till söder kommer det att finnas erbjudanden i massor av garnbutiker. När vi kommer närmare kommer respektive butik att ha olika erbjudanden och under den aktuella veckan kommer det att finnas en tipspromenad på webben. Allt om detta finns på garnfest-bloggen som också finns som ett event på Facebook.

den-stora-garnfesten_main

 

Lucka 13 – Sultan och alpackakampanj!

Dagens lucka kan tyckas lite orättvis då den endast främst gäller i butiken på Avenyn. Detta beror på att garnet som är på specialpris idag är så speciellt och varje härva helt individuell att det inte går att lösa på annat sätt.

sult3 sult2

Sultan heter garnet och det kommer från Fonty. Garn och garn förresten – det är faktiskt rivna sidenchiffongs-trasor som man sytt ihop i alla möjliga färger, mönster och varianter och lagt på härva. En härva kostar i vanliga fall 75:-, idag den 13/12-13 kostar de endast 50:-. Erbjudandet gäller så långt innevarande lager räcker och ej i kombination med andra erbjudanden och rabatter.

Trasorna är återvunnet material från konfektionsindustrin och blir fantastiskt läckert antingen för sig själv på stickor 20mm, randat med något annat eller t ex som fransar på en halsduk. Vill du beställa garnet så går det säkert att lösa på något sätt – maila oss vilka färgkombinationer du skulle vara intresserad av så skall vi se om vi inte kan fixa till det hela.

Idag har vi blivit tvungna att i webbutiken tillfälligt “stänga” alla alpacka-kvalitéer från Garnstudio som är på kampanj. Kampanjen fortsätter året ut men nu har Garnstudio julstängt och vi får inte påfyllning i lagren förrän runt den 12:e januari i nästa år. Självklart har vi massor av alpacka i butiken och två stora leveranser på ingång, så är det något du vill ha lägger du istället order till info@deisydesign.nu och så återkommer vi med manuell bekräftelse med totalpris, leveranstid mm.

alpacafest

Höstnyheter!

host6

Det kommer in nyheter till butiken hela tiden i dessa tider när dagarna blir kortare och sticktiden för många blir längre 😉 Förutom att vi som vanligt har alla produkter från Garnstudio så har vi ett 50-tal sorters garn utöver dessa och här är några av dessa som är nya hos oss den här säsongen:

Det har efterfrågats ett grovt, prisvärt garn i lekfulla färger – vi presenterar då Balder från Viking som ett sådant: 59:-/hg och 100% ull. Stickas med stickor 8-10 eller glest till stor halsduk eller sjal på 12-15.lovikka

Grovt och lekfullt kan man också verkligen kalla de nya färgerna i Järbos Lovikka garn! Ett naturgarn i neonfärger har det också efterfrågats och ja, med dessa Lovikka-färger har man verkligen lyckats att få till detta. 66:-/100g och självklart i 100% ull. Vi har 4 neon-färger inne tillsammans med de klassiska: naturvit och olika grå nyanser.

Det är inte heller fel på färgkombinationerna i de nya färgerna på Fame Trend. Ett garn som för övrigt är en ny stjärna på vår garn-himmel. 99:-/100g och ett nystan har hela 420 meter så det räcker till ett par sockor eller en sjal. Blanda gärna upp det med något för att göra det lite “fluffigt”. Vi har det just nu på stickorna i kombination med nya Alpaca Silk från Garnstudio.

fame

Lite mer sober är färgskalan i senaste leveransen från Malabrigo. Nya färger i Malabrigo Lace och helt nya kvalitén Rasita som är, precis som sin lillasyster Lace, spunnen av 100% merino ull och har på en härva 100g och 285 meter.

malabrigo

silkcash2Sista nyheten för den här gången blir Silk Cashmere som kommer från Ullcentrum. Garnet är obeskrivligt mjukt och vi har det nu i fler färger än tidigare. 240:-/härva som innehåller 55g och 350 meter.

Vi har t ex randat den med angora i sjal och vi vet att den burits på bröllopsfestligheter – såväl av brudar som av gäster – i form av både sjal och kofta.

Avslutningsvis: idag startar vi med världens största alpackarea! Vi bjuder in till alpaca-fest: 25% på Garnstudios alpacka-kvalitéer: Alpaca, Alpaca Silk, Andes, Alpaca Bouclé, BabyAlpaca Silk, Lace, Lima och Nepal. Vi får som vanligt påfyllning hela tiden och kampanjen pågår fram till 131231.

alpacafest

Ny design, Göteborgsvarv och supersale!

Två nya modeller har kommit har blivit klara i dagarna. Färger som för tankarna till snäckor och sand tillsammans med design som sitter löst och sommarledigt.

korall

Korall kallar vi tröjan som går i strandfärgerna beige, korall, mild turkos mm. Här har inspirationen kommit från Cornelia Hamilton och med hennes tillåtelse har vi arbetat om klassikern Klaralund. En otroligt rolig modell att sticka – bara raka stycken för hela slanten – går att variera i det oändliga! Vi har laborerat lite med olika material och stickat nederdelen på tröjan i “tårtbitar” med vändvarv för att riktigt utnyttja det flerfärgade garnet. Taiyo Sock tillsammans med Margita, Cotton Viscose och Safran.

 

Vinga

 

Tröjan med flätor är stickad i en kombination av M&K Lin och Drops Cotton Viscose på stickor 8. Vi kallar den Vinga. Det blir en väldigt intressant kombination av dessa kvalitéer – linets grovhet och viskosens glatta yta.

På lördag är det Pingsafton och då har vi stängt – dessutom är det tiotusentals löpare och åskådare ute på gator och torg för att medverka i Göteborgsvarvet på ett eller annat sätt. Är du i stan kommer du inte att missa det!

Som av en händelse har jag just nu en grundprick i trädgården! Virkad ponchoDen fick vara modell för att tipsa om en kul poncho att virka – speciellt om man vill passa på just nu när Big Delight är på kampanj och nedsatt med 35%. Vi är mitt i kampanjen och den pågår hela maj – påfyllning får vi hela tiden från Garnstudio och de jobbar på för högtryck och lite förseningar kan dock uppstå.

Ha en riktigt trevlig Pingst!

 

Alpacafest

Kameror och telefoner som säckar ihop gör att det har varit bristfälligt med uppdateringar här. Snart blir det bättring på den fronten. Just nu kan vi istället påminna om den Alpacafest som pågår ända fram till den 31/12 2011! 25% på samtliga kvalitéer från Garnstudio som innehåller alpacka: Alpaca, Baby-Alpaca Silk, Lace, Alpaca Bouclé, Lima, Nepal och Andes. Vi får påfyllning flera gånger i veckan så även om det under vissa dagar se bra tomt ut i hyllan så är mer garn aldrig långt borta.

Gammalt blir nytt

Älskad Kitty-tröja i Eskimo hade gjort sitt och var förpassad till längst in i garderoben…men simsalabim så blev den istället älskad kudde i sommarsängen. Mjuk och gosig…och så kan man fortsätta använda den ett tag till!

Nu går vi in i sista supersale-veckan och vi har under sommaren inte öppet på lördagar, så fredag är sista dag att handla i butiken. Däremot går det utmärkt att beställa till de låga priserna genom att mail till info@deisydesign.nu ända fram till på söndag.

Halvtid för sommarens superpriser!

Mitt i sommaren och vi får hela tiden påfyllning från Garnstudio så det finns gott om garn kvar (det börjar dock bli rejält utplockat av sorterna Muskat Soft samt Bomull-Lin både hos oss och hos Garnstudio).

Drops Lin kan man också göra sig fynd – kanske garn till den här tunikan med säsongens populära volanger.

20110715-221549.jpg