Den stora garnfesten…dag 3

Idag är det utlottning! Är det fest så är det och då är det kul att lotta ut ett sjalkit “Skir Fjärilssjal” vars mönster skapats direkt för “Den stora garnfesten i den lilla garnbutiken” tillsammans med ett av de oumbärliga tillbehören “Knitters Graph Paper Journal”.

utlottFör att delta så måste du svara på en enkel fråga: Vad stickar du helst på sommaren? och svaret på frågan ger du genom att lägga en kommentar på detta inlägget.

Deltar gör du senast den 1/6-2014. Vinnaren avslöjas på måndag.

Nu är det också slut-spurt av kampanjen av Drops vinter-kvalitéer! Det börjar bli lite utplockat här i butiken men så länge du beställer och förskottsbetalar dina varor senast lördag så får du självklart kampanjpriset.

Idag stänger vi klockan 16.00 och imorgon är det stängt. Öppet som vanligt fredag och lördag. Å när vi stänger klockan 14.00 på lördag är webbutiken självklart öppet dygnet runt 😉

28 tankar kring ”Den stora garnfesten…dag 3

 1. Catarina

  Det här blir min första stick å virksommar å då blir det goa sommar sjalar skall ge mig på att lära mig sticka en pyttipanna sjal å när den är färdig blir det att sticka färdigt an omlottkofta! Önskar er en härlig sommar!

  Svara
 2. Annica Isacson

  Alla påbörjade projekt som har en chans att bli klara vid längre ledigheter och färre måsten.

  Svara
 3. Saga Pettersson

  En sommarstickning kan vara något i bomull eller bambu, men finns det ett datum för en gåva så kan det bli något annat. I år blir det en tunika och top i batikfärgat bomull.

  Svara
 4. Maria Suomela

  Vinterkoftor och halsdukar, för jag stickar långsamt. Eller så blir det förra sommarens projekt som inte blev klart innan det började snöa. 🙂

  Svara
 5. Catharina

  Jag stickar en skön tröja till min brorsdotter så hon kan hålla sig varm och skön till hösten.

  Svara
 6. Lena-Maria Ohlsson

  Kommer denna sommar att virka färdig en sommarkofta i lin och sedan blir det julklappar, och vintergrejerna som inte blev färdiga innan sommaren kom och när det blir för varmt att sticka i ylle så blir det virkade babyconverse i bomull till “systersondottern” och virkade kökshanddukar i lin. Med andra ord allt möjligt i en salig blandning mesta beroende av vädret och det jag för stunden vill ha färdigt fortast, ibland känns det som att jag har hundra olika projekt på en o samma gång men allt brukar bli färdigt förr eller senare

  Svara
 7. Ulrika Hvidén

  Vi har många födelsedagsbarn på sommaren, så jag brukar sticka och virka presenter av olika slag. Just nu blir det en poncho i bomull/lin.

  Svara
 8. Sandra

  Det är på sommaren jag stickar som mest, i bilen på resan, på bryggan eller under parasollet. Projekt spelar ingen roll, bara jag får sticka! Denna sommar ska jag försöka slutföra de projekt jag påbörjat under våren.

  Svara
 9. Åsa

  Jag stickar helst somriga tröjor i bomull/lin och en och annan sjal till lite kyligare kvällar:)

  Svara
 10. Eva Kjellberg Larsson

  Jag stickar alltid efter säsong . Koftor, toppar och tunna sjalar i bomull, lin eller silke på sommaren. För varmt för ullgarn då….

  Svara
 11. Eva L

  På sommaren är det skönt att sticka på en enkel sjal som inte kräver så mycket koncentration och som är enkel att ta med sig på en utflykt.

  Svara
 12. Susanna Söderling

  Jag stickar gärna mönsterstickning med flera färger, på sommaren har jag oftare tid att sitta och koncentrera mig på mönsterläsning, så det blir kuddfodral. Eller svala sommarsjalar, sommarkvällarna får mig så sugen på en massa vackra sjalar.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *