Kategoriarkiv: Vinnare

Vinnare av sockgarn!

Fantastiskt många deltog i vår utlottning av sockgarn i fredags och eftersom så många var med så slängde vi in ett par tröstpris:

1 set med strumpstickor i metall 15 cm, Järbo, går till: Ann-Marie Frejros! 

1 set med strumpstickor i kolfiber 15 cm, Karbonz, går till: Elaine Lindkvist!

Hela stora högen med strumpgarn från fredagens bild hamnar hos: Karin Falkesjö! 

I samband med detta vill vi också flagga för att öppettiderna i butiken på Avenyn justeras något på lördagar och vi har öppet till 15.00 – välkommen!

oppet

Vinnare och lucka 1!

Då var det första advent och dags för första luckan!

Men vi börjar med att presentera vinnaren i vår utlottning i samband med att vi fick mer än 1000 följare på Facebook. Ulla Wittig blev vinnaren av de fina härvorna i Rastita. Grattis Ulla – kanske blir det en julklapp virkad av dessa?

elin

Dagens lucka är ett gratis mönster! En liten trevlig stickning där man med mellangrovt garn stickar sig en mössa i ribbstickning. Det finns olika sätt att “sticka smock” på och detta är en variant. I webbutiken har vi just nu en pulsvärmare där smocken görs samtidigt som man stickar – på denna mössa gör man gör man den istället efteråt. Det är en smaksak vilket sätt som är att föredra men eftersom jag på mössan valde att göra själva omtagen med en annan färg som var det att fördra att då göra dem i efterhand.

Här är mönstret till Elin – ha en riktigt fin första advent!

Vinnare i 600-tävlingen!

SiV-13 är slut och det har varit en fantastisk helg på många sätt! Deltagare, arrangörer, sponsorer, utställare och workshopledare har tillsammans skapat en tillställning där man verkligen mår bra.

Här är bara ett axplock på allt som hänt under helgen och i veckan kommer Stickfest i Västs hemsida och blogg att uppdateras på alla sätt och vis – dels med lite avrapportering efter den gångna helgen men också lite mer information inför “Sticka till Tallinn”.

Nu skall det i alla fall avslöjas vinnare. Tack för alla tips och inlägg om “vår-stickning”…och du, vet du inte riktigt vad du skall sticka så finns det 80-talet förslag i kommentarerna från förra inlägget 🙂 Följande som tar hem vinsterna i förra inläggets utlottning:

Ullcentrums 1-trådiga garn med Karbonz rundsticka går till Margareta Svensson

Noro Taiyo Sock med Karbonz strumpstickor går till Ulrika Eriksson

Cotton Silk går till BM Björkvald.

 

Vinnare!

Tänk – där satt jag på Mallis i godan ro och gjorde fin-fina blogginlägget om vinnare i vår “tips-tävling”. Verkar inte dock som om servrar och annat var riktigt på min sida….för texten hängde liksom inte med hela vägen….

Nu så – lite senare än tänkt – trumvirvel……vinnare av 23 deltagande (en del deltagare har valt att maila in sina tips)och därmed också av ett presentkort på 300:- är The Willow Fairy! Stort grattis till det och ett stort tack till alla bra tips som kommit in!

Grattis Lissan!

Lissan vann presentkort hos oss på 250:- som hon kan använda antingen i butiken eller webbutiken. Hennes favoritmönster är “Swallowtail shawl” och det är ju en fantastisk sjal får man säga. Den sjalen har spanats in lite varstans, till exempel hos Sillen som verkar ha fastnat ordentligt för sjalen och som jag dessutom fick en läcker varvpeppare av i samband med stickfesten – det är inte den som är på bild utan det är en annan i samma färg, foto från sillenstickar.blogspot.com