Vinnare och lucka 1!

Då var det första advent och dags för första luckan!

Men vi börjar med att presentera vinnaren i vår utlottning i samband med att vi fick mer än 1000 följare på Facebook. Ulla Wittig blev vinnaren av de fina härvorna i Rastita. Grattis Ulla – kanske blir det en julklapp virkad av dessa?

elin

Dagens lucka är ett gratis mönster! En liten trevlig stickning där man med mellangrovt garn stickar sig en mössa i ribbstickning. Det finns olika sätt att “sticka smock” på och detta är en variant. I webbutiken har vi just nu en pulsvärmare där smocken görs samtidigt som man stickar – på denna mössa gör man gör man den istället efteråt. Det är en smaksak vilket sätt som är att föredra men eftersom jag på mössan valde att göra själva omtagen med en annan färg som var det att fördra att då göra dem i efterhand.

Här är mönstret till Elin – ha en riktigt fin första advent!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *