månadsarkiv: maj 2014

Den stora garnfesten – dag 5!

Dag 4 var vi lediga men dagens erbjudande den 30 maj 2014 är: köp minst 3 nystan av härliga bomullsgarnet Paris och få en valfri virknål på köpet! Gäller oavsett om du handlar i butiken på Avenyn eller i webbutiken.

Missa inte utlottningen som pågår – se föregående inlägg!

20140530-114511-42311349.jpg

Den stora garnfesten…dag 3

Idag är det utlottning! Är det fest så är det och då är det kul att lotta ut ett sjalkit “Skir Fjärilssjal” vars mönster skapats direkt för “Den stora garnfesten i den lilla garnbutiken” tillsammans med ett av de oumbärliga tillbehören “Knitters Graph Paper Journal”.

utlottFör att delta så måste du svara på en enkel fråga: Vad stickar du helst på sommaren? och svaret på frågan ger du genom att lägga en kommentar på detta inlägget.

Deltar gör du senast den 1/6-2014. Vinnaren avslöjas på måndag.

Nu är det också slut-spurt av kampanjen av Drops vinter-kvalitéer! Det börjar bli lite utplockat här i butiken men så länge du beställer och förskottsbetalar dina varor senast lördag så får du självklart kampanjpriset.

Idag stänger vi klockan 16.00 och imorgon är det stängt. Öppet som vanligt fredag och lördag. Å när vi stänger klockan 14.00 på lördag är webbutiken självklart öppet dygnet runt 😉

Den stora garnfesten…dag 2

Idag den 27 maj 2014 ger vi 10% rabatt på hela innevarande sortimentet på KnitPro! Erbjudandet gäller endast i butiken på Avenyn och går ej att kombinera med andra erbjudanden och rabatter. Vi har nyligen fått hem en stor leverans så hela ställningen är fullproppad.

1824

Prisexempel: stora lyxsetet med 8 tippar idag 562:-
(Ordinarie pris 625:-)

Imorgon blir det utlottning här i bloggen…

Välkommen!

Den stora garnfesten i den lilla garnbutiken

Idag den 26 maj drar vi igång en vårfest som samtidigt sker i flera garnbutiker över hela landet. Hos oss på Deisy Design kommer vi att ha lite olika erbjudanden varje dag men under hela veckan har vi också följande:

Få vår stick-kasse när du handlar till ordinarie pris för över 500:- (gäller så långt lagret räcker)

Få en fiffig present när du handlar till ordinarie pris för över 300:- (gäller så långt lagret räcker)

sjalangelMaterial till en sjal, designad av Garnängeln i Kiruna speciellt för denna veckan och endast till försäljning under denna veckan, finns till specialpriset 190:- i butiken. Vi har valt att sticka vår variant i flerfärgade mohairgarnet Lumi. Välkommen förbi att titta på resultatet!

Vill du ha hjälp med din montering? Under tisdag och onsdag ger vi i butiken dig möjlighet att få hjälp med att komma till rätta med just monteringen. Kontakta oss för att boka upp vilken tid som skulle passa dig så skall vi försöka hjälpa dig så långt tiden tillåter: info@deisydesign.nu

Idag den 26 maj ger vi 26% rabatt på garnet Taiyo 4 ply från Noro! Endast 89:-/50g.

taiyo

Rabatten gäller endast idag 140526, går ej att kombinera med andra erbjudanden eller rabatter och gäller såväl i butiken på Avenyn som i webbutiken. Beställer du i webbutiken använder du rabattkoden: 26maj för att erhålla rabatten.

Besök garnfestens blogg för att se vilka andra butiker som är med på festligheterna och missa inte “tipspromenaden” som är igång!