Den stora garnfesten i den lilla garnbutiken

Idag den 26 maj drar vi igång en vårfest som samtidigt sker i flera garnbutiker över hela landet. Hos oss på Deisy Design kommer vi att ha lite olika erbjudanden varje dag men under hela veckan har vi också följande:

Få vår stick-kasse när du handlar till ordinarie pris för över 500:- (gäller så långt lagret räcker)

Få en fiffig present när du handlar till ordinarie pris för över 300:- (gäller så långt lagret räcker)

sjalangelMaterial till en sjal, designad av Garnängeln i Kiruna speciellt för denna veckan och endast till försäljning under denna veckan, finns till specialpriset 190:- i butiken. Vi har valt att sticka vår variant i flerfärgade mohairgarnet Lumi. Välkommen förbi att titta på resultatet!

Vill du ha hjälp med din montering? Under tisdag och onsdag ger vi i butiken dig möjlighet att få hjälp med att komma till rätta med just monteringen. Kontakta oss för att boka upp vilken tid som skulle passa dig så skall vi försöka hjälpa dig så långt tiden tillåter: info@deisydesign.nu

Idag den 26 maj ger vi 26% rabatt på garnet Taiyo 4 ply från Noro! Endast 89:-/50g.

taiyo

Rabatten gäller endast idag 140526, går ej att kombinera med andra erbjudanden eller rabatter och gäller såväl i butiken på Avenyn som i webbutiken. Beställer du i webbutiken använder du rabattkoden: 26maj för att erhålla rabatten.

Besök garnfestens blogg för att se vilka andra butiker som är med på festligheterna och missa inte “tipspromenaden” som är igång!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *