Kategoriarkiv: Rea

35% på 21 kvalitéer från Garnstudio och lite till…

Nu har vi dragit igång en kampanj som varar ända fram till den 31/5 2014: 35% på 21 vinter-kvalitéer från Garnstudio. Priserna gäller redan nu både i butiken på Avenyn och i webbutiken. Som vanligt: fast fraktkostnad 29:-! För att ta del av rabatten i webbutiken så uppger du koden Super14 när du kommer till “kassan”.

Extra kul i denna kampanjen är att vi under perioden kan erbjuda den nya fantastiska Cotton Merino till priset av endast 24:-/50g! Sen kryddar vi hela kampanjen med ett par andra vinterkvalitéer som t ex Ullcentrums 1-trådiga ullgarn för 50:-/hg och TeeTees Blanka för 49:-/hg.

supersale-500x300Under vecka 22 är det “Den stora garnfesten i den lilla garnbutiken”! Från norr till söder kommer det att finnas erbjudanden i massor av garnbutiker. När vi kommer närmare kommer respektive butik att ha olika erbjudanden och under den aktuella veckan kommer det att finnas en tipspromenad på webben. Allt om detta finns på garnfest-bloggen som också finns som ett event på Facebook.

den-stora-garnfesten_main

 

Lite “höst-rea”

Nu börjar sommarens nyheter så smått att titta in…men så var det ju detta med att hitta lite plats för dessa godbitar… Därför har vi nu en liten gallring av lite vinter-kvalitéer. Vissa är tillfälligt nedsatta, andra är nedsatta tills innevarande lager tar slut.

På bilden har vi lite gott och blandat huller om buller men prisexempel finns under bilden. Lördag öppet 10-14. Välkommen!

Senast överförda36

 

Ett urval rea-priser från och med 18 januari 2014 tills vidare:
Fame Trend från Marks & Kattens: 50:-/100g (tidigare 99:-)
Rastatita från Malabrigo: 100:-/100g (tidigare 159:-)
Energia från Adriafil: 25:-/50g (tidigare 59:-)
Malizia från Adrialfil: 30:-/50g (tidigare 62:-)
Silk Garden Sock från Noro: 100:-/100g (tidigare 200:-)
Sultan från Fonty: 50:-/härva (tidigare 75:-)
Alpaca Superlight från Lang: 20:-/25g (tidigare 42:-)

 

“Mellandagsluckor”

Julkalendern är slut för i år – tack för alla som nappat på erbjudanden, gillat inlägg, varit med i utlottningar och gjort kalendern rolig att ha igång!

Idag öppnar vi en annan typ av lucka – erbjudandet gäller inte bara idag utan tills dess att kvalitén är slut.

Först ut är Drops Lin som kommer att utgå och inte tillverkas mer. Vi har fått in en sista laddning och ger dryga 25% rabatt på garnet, dvs 40:-/50g istället för 55:- till innevarande lager tar slut.

(Färger som tagit slut: fg 109 svart)

 

DROPS ♥ You

Vilken galen DROPS ♥ You yra det satte igång idag! Ett nytt koncept från Garnstudio som rullat igång: tillfälliga partier av garner som alla kommer att gå under samlingsnamnet DROPS ♥ You. Först ut är en lillebror till nylanserade Cotton Light och priset är ofattbara 7:-/50g! Garnet sändes från Garnstudio igår och med lite tur så är det här om ett par timmar (idag onsdag).

Mera sockfest!

Så här när sockfesten går mot sist slut med 25% rabatt på Fabel, Delight och Big Fabel så festar vi till det lite extra genom att 10% rabatt på också övriga sockgarn som t ex Zauberball, Raggi och Supersocke silk. Av Garnstudios kvalitéer får vi löpande påfyllning, av övriga gäller rabatten så långt lagret räcker.

Men ett sockgarn behöver ju inte alls sluta som just ett par sockor. Här har Zauberball förenats med KidSilk i en enkelt stickad sjal (vårt eget mönster: sjalen Marie). Eller så kan det bli en kofta….eller i ett par vantar…eller…ja, precis vad som helst!

Reahylla

Vi gör lite plats för sommaren (den kan kännas lite avlägsen men ljuset är på väg tillbaka) och har skapat en liten rea-sektion!

Allt i hyllorna är till riktiga specialpriser med kvalitéer av alla möjliga slag: pälsgarn, effektgarn, ekologiskt garn, bomullsgarn mm. Pälsgarnet Sheila – urfint att lägga runt en kant på ett plagg eller sjal. Riktigt, riktigt grova garnet Tricotine som blir läckert i halskrage på stickor 20 eller 25. Udda nystan med allt från Loopy till Blickfang.

Fredag och afterworkstickning är det i Göteborg i dag. Mer utförlig information om det finns på Facebook om man söker sig fram till gruppen “Sip & Knit” men där träffas man denna vecka på Fröken Olssons från klockan 17.

Supersale och festsjal

Hela maj månad har vi supersale på 22 av Drops/Garnstudios kvalitéer. Dessutom rensar vi ut vintersäsongen på allvar och har rea på både det ena och det andra i korgarna: Milano, Incawool och Eco-ull mm.

Är man sugen på en sjal till sommarfesterna – så har vi här ett alternativ som är otroligt roligt att sticka. Garnerna är så läckra att ha i händerna så det nästan dansar fram. Enkel slätstickad sjal på rundsticka 12 – börjar uppe i nacken med Adele’s mohair som är lite lätt melerad pga handfärgningen. När mohairnystanet är slut så byter man till spektakulära KnitCollage och fortsätter till den tar slut. För att inte “slösa” KnitCollage tar man ett matchande, eller avvikande för den delen, garn till avmaskningen.

Inför sommarens alla bröllop

Är du kanske sugen på att sticka en bröllopstårta? Ja – då är här ett fin-fint inspirationstips! Inför stora bröllopet i England i vår så är det en strid ström av idéer – en av dem är denna: “Prince Wooliam and Kate!” 300 blommor pryder tårtan och mer om den läser du här.

Just nu rear vi ut ett urval av våra handstickade modeller: mössor, sjalar och plagg (t ex Dalahästtröjorna för endast 350:-).

Bilden från: www.celebuzz.com

“Fyndhörna”

Med anledning av alla nyheter som har kommit och är på ingång så rensar vi lite i sortimentet och har rea på bland annat Freedom Spirit, Debbie Bliss Luxury Tweed, Diva från M&K, massor av reapaket med blandat innehåll mm.

(Rean började idag 16/10 och håller på tills det är slut i det där “hörnet”.)