Supersale och festsjal

Hela maj månad har vi supersale på 22 av Drops/Garnstudios kvalitéer. Dessutom rensar vi ut vintersäsongen på allvar och har rea på både det ena och det andra i korgarna: Milano, Incawool och Eco-ull mm.

Är man sugen på en sjal till sommarfesterna – så har vi här ett alternativ som är otroligt roligt att sticka. Garnerna är så läckra att ha i händerna så det nästan dansar fram. Enkel slätstickad sjal på rundsticka 12 – börjar uppe i nacken med Adele’s mohair som är lite lätt melerad pga handfärgningen. När mohairnystanet är slut så byter man till spektakulära KnitCollage och fortsätter till den tar slut. För att inte “slösa” KnitCollage tar man ett matchande, eller avvikande för den delen, garn till avmaskningen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *