Vinnare!

Tänk – där satt jag på Mallis i godan ro och gjorde fin-fina blogginlägget om vinnare i vår “tips-tävling”. Verkar inte dock som om servrar och annat var riktigt på min sida….för texten hängde liksom inte med hela vägen….

Nu så – lite senare än tänkt – trumvirvel……vinnare av 23 deltagande (en del deltagare har valt att maila in sina tips)och därmed också av ett presentkort på 300:- är The Willow Fairy! Stort grattis till det och ett stort tack till alla bra tips som kommit in!

1 tanke kring ”Vinnare!

  1. The Willow Fairy

    Tack så hemskt mkt, Jag hade hunnit glömma av att det var en utlottning på gång. Härlig överraskning som jag inte tänker vänta med att utnyttja – det pågår ju dropsrea!

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *