Fantasic Furin

Helt plötsligt har man så där många idéer att det liksom svämmar över lite. Då blir mycket påbörjat och inget färdigt…men fördelen med det att rätt som det är så kan det maskas av lite varstans och då blir en hel drös färdigt samtidigt och man känner sig mycket produktiv och duktig!

Just nu är det mitt i en idé-fas, dvs inte så väldigt mycket klart…men vad som däremot står klart är att bomullsgarnet från Noro, Furin, gifter sig utmärkt med bomullsgarnet Muskat. Här är en tröja på G där endast en färg har randats in för att dels dryga ut Furin, dels ge en viss nyans till plagget och dels för att kontrasterna mellan de olika kvalitéerna blir riktigt spännande.

Ta en färg endast som här eller flera. Med Noro finns massor av möjligheter att blanda i andra färger och ta upp de som är med.

Imorgon onsdag är det dag före röd dag och då stänger vi som vanligt tidigare, 16.00, och på torsdag är det stängt. Fredag åter öppet som vanligt 11-18.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *