I fönstret i maj

Längst ned till vänster är ett litet set i Baby-Merino från Drops (nu till 30% rabatt). Supermjukt och härligt garn, maskintvättbart och i princip det enda ullgarn som min son tycker är helt ok.

Ovanför sitter på dockan en kofta från senaste Drops kollektionen i dubbel Alpaca (nu till 30% rabatt).

Nästa docka som är lite kortare i rocken är fina koftan i Kid-Silk och Alpaca (både nu till 30% rabatt och här är det verkligen passa-på-läge). Kommer från senaste Drops-kollektionen men vi valde att endast sätta tre lite större knappar istället för fler som det är på orginalet.

Mittendockan är helt klädd i stickat: kjol i Fabel (nu till 30% rabatt), rätstickad och stickad på längden. Till det en användbar topp i Muskat och en liten bolero-variant i kombinationen Cotton Viscose och Kid-Silk (den senare nu till 30% rabatt).

Lite på sniskan är dockan med blekrosa kofta i Nepal (nu till 30% rabatt) – var med i vinterns kollektion från Garnstudio. Över axlarna hänger fina lyx-sjalen i Art Yarns Silk Rhapsody och Malabrigo Lace.

Längst till höger hänger vår egen barntröja “Lilla Hjärtat” i Muskat och på sista dockan sitter väldigt användbara, lättstickade och snygga koftan i M&K Lin. Härvorna som ligger där visar vilka färger garnet finns i. Över axlarna på den är en enkelstickad, men oerhört läcker sjal i Adele’s Mohair och Adele’s Ribbon yarn.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *