Lite reklam…

En av mina fina stickväskor har fått en ansiktslyftning av nya fina tillbehör – prickiga stickväskan har nu fått fina “hängen” att ha både det ena och det andra i: en glittertråd, en sax, en nål, extra virknål….bara älskar just den här storleken av förvaringsprytlar från www.stickfrossa.se

Kan verkligen rekommenderas om man vill lägga sina verktyg eller sin stickning på praktiskt och snyggt sätt. Finns i flera olika utföranden och varianter.

2 tankar kring ”Lite reklam…

  1. carina

    Jag har en en i en underbart gul färg där jag läggern panodil, hjälpmedel som behövs en gång i månaden, mm o har den med mig i väskan. Himla praktiskt. Det FINNS ju faktiskt fler användningsområden än handarbete!

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *