Presentkort att vinna!

Här är det som brukligt vid den här tiden på året (härligt när man kan börja dra paralleller mellan SiV och tradition) väldigt mycket Stickfest i Väst just nu. Härligt nära är det nu, och med massor av deltagare, trevliga workshops och Kaffe Fassett som invigningstalare så kan det inte bli annat än en bra helg.

Det är fullt vad gäller logimöjligheter, men är du sugen på att åka ut över dagen går det precis som vanligt utmärkt. Låt oss gärna veta om du är intresserad av att äta lunch så underlättar det i kökets planering. All information hittar man annars på www.stickfestivast.se

Eftersom inget har blivit fotograferat på länge (vi har haft fullt upp med att svara i telefon och säga att det är slut på OS-mösse-färgerna) så kör vi lite utlottning i samband med att vi varit igång här på bloggen ett par år. Som vanligt när vi har en liten utlottning så krävs det en liten, liten prestation 🙂

Denna gång undrar vi: vad saknar du i vårt sortiment? Lägg en kommentar här eller maila den till: info@deisydesign.nu så är du med i utlottningen av ett presentkort på 300:-. Bor du inte i Göteborg har du möjlighet att utnyttja vinsten i vår webbutik. Sista dag för att delta är på Valborgsmässoafton!

Anledningen till att det här ligger en Noro-bild är att gamla favoriter och sprillans nya Noro-kvalitéer är på ingång, men är det något Norogarn just du är intresserad av så säg gärna till.

Tillägg: Som första deltagaren i utlottningen så fint uttryckte det hela”det saknas ingenting” – det ger också plats i dragningen!

12 tankar kring ”Presentkort att vinna!

 1. MiA

  Jag vill gärna vara med i utlottningen! Tänkte skriva att jag har saknat Noro-garner… och sedan läste jag lagom att ni får in nya Noro… då saknar jag ju inte det längre. Hm.. nu blev det svårt eftersom ni har sååå mycket fint i butiken!!

  Svara
 2. Ewa-Lena

  JAg vill åxå gärna vara me i utlottningen. Egentligen så håller jag me föregående om att det saknas ingenting fast om jag får önska så skulle jag vija se mer av det underbara garnet Natur-Uld. Liiiiiiite ( men bara pyttelite) roligare färger än Eskimo:)
  Skulle åxå vilja se mer av eran egen kreativitet, ni gör ju så massa fina grejor. Egna mönster?
  Ewa-Lena

  Svara
 3. Lisa

  Jag saknar egentligen inte heller något – det är ju därför jag kommer tillbaka igen och igen, men nu när jag just upptäckt Colinette Jitterbugg och dess knalliga mättade färger, så får jag väl säga att det vore roligt om ni hade en utmanare till det? Eller jitterbuggen.
  Då kommer jag att lägga hela min eventuella vinst på fler Knallfärger!

  Svara
 4. The Willow Fairy

  Ni har en väldigt bra bredd i sortimentet, allt från billiga kvalitetsgarner till lyxiga juveler som man bara vill rama in och hänga på väggen, men jag hittade ett garn för ett tag sedan som jag blev väldigt förtjust i. Det heter aurea och märket är teetee 50/50 babyalpacka och silke, tillverkat i peru och handmålat. Underbar lyster, vackert fall, mjukt och varmt – vad mer kan man begära av ett garn.

  Svara
 5. Stickfantomen

  Jag också en nöjd och glad Deisykund som tycker att det är så roligt att ni nu tar in Noro i fler kvalitéer. Jag har länge önskat prova på av deras andra spännande garner och det vore superkul om de också får komma med i er webbutik.
  Ha det så innerligt trevligt på Grötö! Känns lite lessamt och jag är just nu delvis riktigt grön i ansiktet, inte av avund, men väl av munoperationens spår.

  Svara
 6. Lotta

  Det fattas inget på mitt fritids
  Jo på en sak som skulle vara kul är en liten bänk utanför butiken där man kan sitta och bara vara med sin påse full av garn.

  Svara
 7. Signe

  Min nya kärlek Suri blue från Flerce Artist skulle ju vara trevligt att komma och klämma på. Noro Kuryeon Sock (om ni inte redan har det) är en Norokvalitet jag skulle vilja testa.

  Svara
 8. Ida

  Nu var det faktiskt längesedan jag var inne i butiken, så jag kanske är helt fel ute… Men jag saknar (om det nu inte finns, vilket det inte gjorde en annan gång) det lingarn ni hade med egen banderoll.

  Svara
 9. Lissan

  Jag har inte varit in i er butik. Bara handlat via nätet. Mer ert sortiment är verkligen förstklassigt. Kanske det saknas något lacegarn, möjligtvis teetee elegant, tror inte att ni har det.

  Svara
 10. Camilla

  Hej!

  Jag blir alltid lycklig av att besöka er i er på utsidan lilla garnaffär, men som på insidan gömmer så mycket! Hjälp och goda råd får jag också av Linda, Phoebe och Deisy.

  Om jag får önska något till butiken så skulle det vara Lorna’s laces Helen’s lace-garn av 50 % silke, 50 % ull. Den ligger på en enorm meterlängd av ca 1100 meter och verkar spännande både att sticka enkel och dubbel.

  Noro’s Kochoran med all sin luddighet skulle också vara härlig att få sätta stickorna i.

  Slutligen, drops mönster i all ära, men jag ser gärna fler av era egna mönster i butiken. Jag tycker mycket om de små paketen som ni plockar ihop i juletid med garn i olika varianter samt mönster till dessa – gärna med mer avancerade mönster också.

  Vi ses snart igen! /Camilla

  Svara
 11. Ewa

  Skulle också gärna vilja vara med i utlottningen. Är inne på er sida ofta men har bara beställt en gång då ni är alldeles nyupptäckta för mig :-). Jag återkommer snart då jag gillar allt och inte saknat något direkt. Men fick man önska, så lite fler småmönster av era egna, alltid kul med småprojekt bredvid de större man pysslar med. Samt att man då kan t ex testa en ny garnsort i ett litet arbete.

  Hälsningar Ewa

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *