Med SiV i bakspegeln och slut på Jup’s

Man håller fortfarande på att landa efter helgens stickfestande på Grötö. Vilken underbar helg med alla dessa besökare från när och fjärran, alla duktiga workshopledare, alla besökare såväl över hela helgen som över dagen och alla deltagare som gjorde att helgen hade en sådan härlig stämning. Ingen nämnd ingen glömd, men det var naturligtvis väldigt trevligt att ha influgna gäster i form av Kaffe Fassett på plats som bland annat signerade (för första gången) sin nya bok. Denna bild lånad från www.stickamera.se

I och med SiV hade vi också vårt sista stickcafé på Jup’s måndagen därpå (dvs nu den 29 mars). Vi tackar för 5 fina år, men nu lämnar vi över till alla andra stickcaféer som vuxit upp under åren och kommer att fixa och trixa med lite andra aktiviteter istället. Jag skriver det här och där och hit och dit men om du vet någon som brukar komma till Jup’s – sprid det gärna så att informationen når så många som möjligt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *