KnitPro Julspecial!

Det kan kännas lite tidigt…men KnitPros populära jul-specialare kan man aldrig vara för tidigt ute med. Årets julspecialare bland annat detta lilla fina “reseset” med det nya fina materialet Spectra. De vanliga utbudet i Spectra är på ingång och dessa är i klarplast och till riktigt bra pris!

Detta specialkit finns dock endast i begränsad upplaga (tipparna i klarplast kommer att vara ordinarie sortiment) och vill du vara säker på att få ett ex så kontakta oss så kan vi lägga det åt sidan till dig. KnitPro påbörjar leveransen av dessa den 1/11. Pris för detta är 420:-.

Svar på frågor: det är i skrivande stund lite osäkert hur många vi får in eftersom setet endast tillverkas i begränsad upplaga – men man får gärna reservera ett set om man vill. Det är 8 tippar: 3.5, 4, 4.5, 5, 5.5, 6, 7, 8 + kablar.  Mer om materialet kan man läsa på: http://knitpro.eu/New.aspx?ch=NEW men där är inte julspecialaren med än.

4 tankar kring ”KnitPro Julspecial!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *