Solig dag på Avenyn…inte…

Klarblå sensommar himmel över Göteborg…ja, det var det inte idag när det ömsom haglade och ömsom spöregnade. Men man kan ju minnas och drömma… Däremot vill vi lägga in en liten brasklapp om att vi varken har flyttat eller stängt – det pågår dock ett massivt fasadunderhåll på vår byggnad och vi är därför snart helt inkapslade i byggnadsställningar. Hela hösten finns vi här…om än lite, vi kan väl kalla det, skymda.

Ni som har väntat på ett par färger i Zauberball kan nu få ert lystmäte för idag kom även alla de färger som varit slut hos leverantören ett tag. Garnet passar för strumpor, babyplagg, vuxenplagg, vantar och naturligtvis sjalar. Här en variant där vi med enkel “halvribb” stickat ihop det med tunn mohair (Vivaldi) och gjort kanten i endast Zauberball.

1 tanke kring ”Solig dag på Avenyn…inte…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *