Halsvärme

Det skall vara en halsvärmare i år! Eller fuskpolo eller löskrage….kärt barn har många namn. Denna lilla roliga skulle jag kunna göra flera stycken av varje dag för det är så otroligt kul att lägga ihop flera olika matchande garner och sticka ihop och få vackert “tyg” av det mjuka och ulliga. Denna är 12 maskor rätstickning, stickor 20 mm och 2 trådar Eskimo, 1 tråd Freedom Spirit (nytt i hyllan på det här garnet som kommit i flera nya färger) samt lite glitter i form av Carat från M&K. Lägg upp de 12 maskorna och sticka tills Eskimogarnet tar slut. Sätt i en STOR knapp i mitten av ena kortsidan och använd de stora maskorna som bildats när du stickat och knäpp den lite som du vill – rak eller som här lite på sne’.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *