Maj med extra fina priser på ull!

Imorgon går startskottet för en helt fantastisk supersale då alla vinterkvalitéer från Garnstudio sänks med hela 30%! Till och med de nya som kommer att komma in under perioden kommer att hamna på dessa fantastiska priser.

Vi har gott om garn i butiken, Garnstudio har gott om garn på lager och vi får leveranser flera gånger i veckan – men eftersom efterfrågan under den här perioden kommer att vara väldigt stor så kommer vi inte kunna matcha att ha alla varor inne hela tiden. Vet du med dig vad du vill ha så lägg gärna en order per telefon/mail så ser vi till att det blir undanlagt till dig och ringer dig när varorna finns inne.

Vill du istället handla per postorder? Vår webbutik är inte uppbyggd för att klara av sådana här specialare utan vi ber dig istället lägga din order i ett vanligt mail till oss. Vi återkommer sedan med en bekräftelse på det som du beställt. Observera att när det gäller varor till specialpris så tillkommer alltid frakt och varorna måste alltid förskottsbetalas.

Vad vill du passar på att fynda? Kanske garn till sjalen Eva – Fabel, Delight och Alpaca i en härlig kombination.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *