Lucka 8: Burano på Ravelry!

Vi jobbar med att få upp alla våra mönster på Ravelry – det tar sin lilla tid…men vi har börjat med att först samla delar av alla de gratismönster som vi haft med i tidigare julkalendrar och nu har turen kommit till vår kollektion “Jorden runt på 80 sjalar”!

Många av er är bekanta med Ravelry – många av er är inte det. Man kan väldigt enkelt förklara Ravelry så här: “det är som Facebook men handlar bara om garn”. Det är den väldigt, väldigt enkla beskrivningen. Ravelry är så mycket mer: det finns en fantastiskt samling mönster där – mer än 300 000 mönster (gratis eller som du köper), du kan undersöka vad man tyckt om en garnkvalité (finns det ett garn i världen som inte finns upplagt på Ravelry…?), du kan snickesnacka projekt, idéer, stickresor, garnval – ja typ vilket ämne du än kan komma på i det forum som där finns…och mycket, mycket mer.

Vill du veta mer om Ravelry? Välkommen in så pratar vi mer om det. Kanske att det inte blir så effektiva diskussioner kring ämnet just så här före jul – köerna i butiken blir lätt lite långa då….men efter helgerna kan vi prata mycket mer om Ravelry. 🙂

I och med att vi inom kort blir en så kallad “Ravelry In-Store Sales”-butik så kommer vi att kunna hjälpa dig köpa mönster till projekt som du hittat på siten. Vi har idag lagt upp tre nya mönster i vår Ravelry-butik från just kollektionen “Jorden runt på 80 sjalar”i: Kyoto, Reykjavik och Burano.

I lucka 8 bjuder vi på mönstret till Burano
om du laddar ner det via vår Ravelry-sida! 

Via den här länken så når du mönstret och mönstret är gratis där fram till midnatt.

Har du några problem med länkar eller koder så kontakta oss på info@deisydesign.nu så löser vi det.

Erbjudandet gäller endast idag 171208 och gäller en nedladdning per användarkonto.

1 tanke kring ”Lucka 8: Burano på Ravelry!

  1. Pingback: Lucka 16: Vi bjuder på Paris! | Deisy Design – en garnaffär i Göteborg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *