Utlottning av sockgarn!

Så här för att runda av veckans Socktoberfest så avslutar vi med en utlottning för att göra det hela ännu lite mer festligt!

Vinsten är härliga högen på bilden – sockgarner i olika grovlekar och kvalitéer men alla med den gemensamma nämnaren att de är utmärkta, starka garner som passar till strumpor. Självklart är det inget som säger att något enda av nystanen behöver sluta sina dagar som just sockar – de går alla utmärkt att använda till mössor, sjalar, vantar eller kanske början på ett plagg?

För att delta behöver du svara på en enkel liten fråga – antingen här eller på Facebook:

Hur brukar du sticka dina sockor?

Här finns ju lite olika alternativ: på långa strumpstickor, på korta strumpstickor, magic loop eller jag stickar aldrig sockor 😉 Oavsett ditt svar är du givetvis med i utlottningen.

För att delta måste du lämna ditt svar senast på söndag den 5/10 vid midnatt.

Tillägg: väldigt många väljer att delta genom att kommentera på Facebook men vi kommer att lägga in alla fantastiskt trevliga kommentarer/svar här efter söndag. 

socktober

10 tankar kring ”Utlottning av sockgarn!

 1. Eva Espinoza

  Tidigare har jag kört på vanliga strumpstickor, men jag sticker mig alltid i magen med pinnarna. Nu har jag gett mig skjuttsingen på att lära mig dem på magic loop. 🙂
  // Eva E

  Svara
 2. Felicia Persson

  Min mamma har nyss börjat med magic loop, och hon vill mer än gärna att även jag ska försöka mig på att sticka. Hade jag därför vunnit detta garnet hade jag därför inte kunnat ha något som stoppat mig från att lära mig. Jag hade ju inte precis kunnat ha så fint garn liggandes! Och jag tror att mamma hade blivit väldigt glad om jag kunde sitta bredvid henne, båda stickande. Det hade även varit perfekt nu inför julen, då jag hade kunnat fixa strumpor och vantar till familj och bekanta!

  Svara
 3. Gunbritt

  Jag stickar på strumpstickor, uppifrån och ner och har stickningen med nästan överallt 🙂
  Ps Trevligt med ett lotteri så här på höstkanten, väldigt fint garn också.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *