Socktoberfest!

Socktoberfest2014_3

Nästa vecka drar Socktoberfesten igång! Det är en festlighet där flera av landets garnbutiker under samma vecka har olika evenemang och erbjudanden kring just strumpor och sockor i sina butiker.

Hos oss på Deisy Design så händer följande:

zauberballmmHela veckan lång har vi specialpris på alla våra sockgarner!
10% rabatt på Mille Colori, Jawoll Magic 6-ply, Onion Nettle, Fabel, Delight, Taiyo, Big Fabel, Raggsocksgarn, Zauberball och Crazy Zauberball.

(Väljer du att beställa i webbutiken så använder du koden: sockfest när du kommer till kassan för att erhålla rabatten.)

Vi säljer Järbos strumpstickor 15 cm för endast 20:-/set. Har du inte testat att sticka med denna smidiga längd så är det passa-på tillfälle nu!

Torsdagen den 2/10 har vi öppet ändå till klockan 20 och mellan 16 och 20 är “Vickevira” på besök hos oss i butiken och du kan passa på att känna och shoppa hennes fina garner på plats.

vick

Efter 18 samma dag så hjälper vi dig gärna att hitta runt på www.Ravelry.com om det är så att du har funderat på hur det egentligen funkar.

Hela dagen, mellan 11-18, den 3/10 finns Febelisen på plats i butiken och visar hur du på bästa sätt stoppar dina strumpor!

Dessutom vill vi gärna fira till det lite extra genom att bjuda på vårt raggsocksmönster Hedvig! Det stickas på 2 stickor utan några sömmar…men det lägger vi inte upp här förrän festen startar på måndag 😉

Man kan också följa sockfestligheternas event på Facebook för att få uppdateringar och senaste nytt.

Välkommen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *