Merino Mania

Det har varit mycket snack och lite inspiration här det senaste…men nu är det mycket på stickorna så snart kommer det att komma massor på bild. Missa inte kursprogrammet i förra inlägget som tar sin början om faktiskt inte alltför lång tid.

Imorgon drar vi igång Merino Mania där vi ger 25% rabatt på tre kvalitéer från Garnstudio: BabyMerino, Merino Extra Fine och Big Merino och två från Malabrigo: Lace och Rasta. Garnstudios kvalitéer får vi påfyllning av under hela perioden men för Malabrigos del så gäller det endast innevarande lager.

Sticktips för dessa fina garner då? Vi har i butiken stickat upp t ex följande tre i Merino Extra Fine för nummer ett och två och Big Merino i den tredje. Alla tre gör sig väldigt, väldigt bra i dessa ullkvalitéer. Den blå…gjorde vi i svart, Merino Extra Fine och utan sjalkrage (ingen större operation att göra om). Den gröna…gjorde vi i koksgrå Merino Extra Fine. Den vita i Big Merino. Har du vägarna förbi? Välkommen in och prova dem.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *