Höstens kurser

Då var det klart och det är bara att anmäla sig om man är sugen. Våra kurser torsdagkvällar under ett par torsdagar under hösten. Du väljer en eller flera – varje kurs är oberoende av de andra. Kostnad för att vara med på en kurs är 350:-. Respektive kurs håller på mellan 18-21 och vi håller till på Kungsportsavenyn 10 (du får mer exakt information när du anmält dig) . På alla kurser är det en workshopledare tillsammans med en assistent. Anmälan sker till info@deisydesign.nu (eller direkt i butiken) och i anmälan uppger du vilka kurser du önskar gå tillsammans med namn, adress och telefon. Kursen betalas senast två veckor före start (hur och vart får du också med när du får besked om bekräftad plats).

18/10 – Steg 2: Linda Berglund Skrubbe assisteras av Febelisen Sundberg
Vi kallar kursen steg 2 för den är för dig som känner att du vill kunna mer än att bara sticka rätstickade halsdukar. Vi går igenom om ökningar och minskningar, olika typer av stickor till olika projekt, vilket typ av garn som passar till vilket projekt, hur olika material fungerar, hur man räknar om garnåtgång när man byter garn etc.

1/11 – Maska av, maska på: Jeanette Millbom assisteras av Linda Berglund Skrubbe
Den populära workshopen från Stickfest i Väst är tillbaka! Här tar du uppläggningar och avmaskningar ett steg vidare. Vilken typ passar bäst till det ena eller andra projektet? Är det bra med elastisk avmaskning…och hur gör man det? Oavsett om du till slut använder “din gamla vanliga variant” är det alltid kul att själv höra sitt val och ha ett gäng att välja bland.

15/11 – Grundkurs i virkning: Linda Berglund Skrubbe assisteras av Wilhelm Hansson
Att sätta den sista detaljen på ett plagg innebär ofta att göra t ex en virkad kant runt en ringning. Många som är “värsta proffset” på att sticka den mest avancerade stickningen tycker att själva virkningen kan verka avskräckande. Här tar vi det från grunden – hur lm och stl tillsammans kan skapa den mest intressanta avslutningar, ringningar, kanter mm

29/11 – Montering och slutfinish: Ingela Karlsson assisteras av Linda Berglund Skrubbe
I detta ämne kan man på något sätt aldrig få för mycket kunskap! Ingelas kurs har flertalet år varit slutsåld på Stickfest i Väst och alltid med otroligt nöjda deltagare. Hur gör man egentligen så att monteringen går som en dans? Jo, här får du tipsen som lotsar dig genom detta och gör att det faktiskt går som en dans.

2 tankar kring ”Höstens kurser

 1. Sasha & marina

  Hej! Jag och min väninna skulle vilja lära oss sticka och virka från grunden. Har ni någon sådan kurs efter jul och nyår ? Mvh Sasha

  Svara
 2. Deisy Design Inläggsförfattare

  Som det ser ut just nu blir det inte kurser då – men håll koll på bloggen eller hemsidan för man vet aldrig om det kan finnas luckor så att vi har möjlighet att slänga in fler tillfällen.
  /Linda, Deisy Design

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *