Säsongens Drops-kataloger och Stickcafé!

Idag kom de nya katalogerna från Drops som vi vet att många har väntat på! Endast 10:-/styck och fyra stycken i antalet. Senare under hösten kommer ytterligare två stycken för barn och en interiörskatalog med stickat och virkat för hemmet.

På lördag är det säsongspremiär för stickcaféer hos Lohr’s bokhandel vid Kapellplatsen i Göteborg. Har du en stund över på lördageftermiddag vet vi att detta är en supertrevlig sysselsättning: “Kl 15 – kl 17.30 träffas vi i butiken (Lohr’s) för att sticka, brodera, virka eller bara för att ha kul! Och: Är du ovan så kom ändå! Vi hjälper dig!”

2 tankar kring ”Säsongens Drops-kataloger och Stickcafé!

    1. Deisy Design Inläggsförfattare

      11-18 på vardagar och 10-14 på lördagar – hoppas att det skall passa ditt schema. Välkommen!

      Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *